Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Alena „hladila“ prsa ruské sochy: Hrozí jí pět let za mřížemi!

Autor: rc - 
12. února 2024
10:05

Až pět let za mřížemi hrozí influencerce Aleně Agafonovové. Třiadvacetiletá Ruska na sociální síti Instagram zveřejnila video, v němž v ruském Volgogradu na dálku „hladí“ prsa slavné sochy. Video na sociální síti zveřejnila v minulém roce a před ruskými úřady prchla na Srí Lanku. Nicméně tento týden byla zadržena poté, co se vrátila do rodné země.

V minulém roce Alena Agafonovová na svém instagramu zveřejnila video, v němž v ruském městě Volgograd předstírá, že „hladí“ prsa soše, která zobrazuje ženu ohánějící se mečem. Socha stojí v místě, kde se odehrála jedna z největších bitev druhé světové války. Agafonovová byla navíc ve videu slyšet, jak se chichotá a brouká si melodii. Do videa umístila i smějícího se emotikona.

Jak uvedl britský deník Metro, instagram je v Rusku oficiálně zakázán a poté, co influencerka video umístila na sociální síť, ocitla se na ruském seznamu nejhledanějších osob. Ze země proto uprchla a útočiště našla na Srí Lance. Nicméně tento týden se rozhodla vrátit domů, kde byla po příjezdu zadržena. Z Moskvy byla převezena do Volgogradu, kde bude zadržována dva měsíce, zatímco bude probíhat vyšetřování. Za svůj čin se omluvila, nicméně i tak jí hrozí až pět let za mřížemi.

Video  Putin během rozhovoru s Carlsonem: Podivný třes nohy! Musel si ji přidržovat rukou.  - reprofoto X/Tucker Carlson
Video se připravuje ...

Pollo ( 13. února 2024 15:42 )

No, tak si to Z nechej vyšít na pyžamko a jsi v pohodě.

Petr Kolar ( 12. února 2024 11:50 )

Tak to ma holka blby, ale v CR by dopadla stejne. Ostatne v CR staci na batohu mit odznacek se znakem Z a uz dostane 6 mesicu za podporu genocidy.
Jak se rika za blbost se plati, a kdyz je nekdo tak hloupy ze to vystavuje verejne tak musi pocitat s nasledky. Otazka jenom je, zda tresty jsou primerene a nakolik je justice dane zeme nezavisla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání