Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dodávka u Krupé se zřítila z 15 metrů! Dva lidé zemřeli

Aktualizováno -
29. ledna 2024
10:54
Autor: ČTK - 
29. ledna 2024
09:51

U Krupé na Rakovnicku v pondělí ráno po pádu dodávky z rozestavěného mostu zemřeli dva lidé, další dva utrpěli vážná zranění, záchranáři je letecky transportovali do pražských nemocnic. Dodávka se stavebními dělníky dostala smyk a zřítila se z 15 metrů, řekla krajská policejní mluvčí Michaela Richterová.

Událost se stala kolem 7:45. „K neštěstí došlo na mostě, kde probíhají stavební práce, na mostě se pohybují pouze dělníci a vozidla stavebních firem, dodávka stavební firmy se čtyřmi lidmi měla jet provést nějaké stavební práce, dostali smyk a zřítili se dolů z výšky 15 metrů, na místě byli dva mrtví a dvě těžce zranění,“ řekla Richterová.

Dva lidé utrpěli těžká mnohočetná poranění, řekla ČTK mluvčí záchranné služby Monika Nováková. „U jednoho pacienta měl lékař podezření na krvácení do břicha, dále podezření na zlomeninu pánve a horní končetiny,“ doplnila Nováková.

Neštěstí se stalo na mostě přes Krupou na silnici I/6 u nádraží Krupá. Příčinami a okolnostmi události se budou zabývat rakovničtí kriminalisté.

Policisté dnes v regionu řeší kvůli namrzlým silnicím větší množství dopravních nehod. Od půlnoci do 9:30 jich bylo přes 70, řekla ČTK policejní mluvčí Vlasta Suchánková. „Nehody evidujeme napříč celým krajem, ale nejhorší situace byla na dálnici D10, Kutnohorsku a Nymbursku,“ řekla Suchánková. Většina kolizí se obešla bez zranění nebo s lehčími zraněními.

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...

 

Bleskoska ( 29. ledna 2024 12:20 )

Na mostech námraza. Varování šlo všemi médii už dva dny.

Michelin ( 29. ledna 2024 11:09 )

Prostě až do obýváku 🤔👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání