Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Houstonský raper Viper zatčen: Přes čtyři roky ve své garáži znásilňoval unesenou ženu!

Autor: hpe - 
8. ledna 2024
21:16

Texaská policie v pátek 5. ledna zatkla houstonského rapera Lee Cartera (52) za únos a následné držení v zajetí. Třicetiletá žena v dubnu roku 2023 kontaktovala místní policii s tím, že je rukojmí a potřebuje pomoc. Carter ji měl údajně roky znásilňovat a nutit k užívání drog. K únosu mělo dojít téměř před pěti lety, když tehdy těhotnou žebračku pod záminkou pomoci nalákal do auta. Před spravedlností utíkal několik měsíců.

Dívku by v té době ani ve snu nenapadlo, jak by mohlo její žebrání v ulicích Houstonu dopadnout. Raper, známý taktéž pod svým uměleckým pseudonymem Viper, ji zahlédl a daroval jí dolar. Posléze jí nabídl svou pomoc a pobídl ji, aby si nastoupila k němu do auta. Nic netušící žena poslechla a její život se rázem proměnil v noční můru. Podle dostupných informací deníku Daily Mail měl Carter ženu násilím držet ve své garáži přes čtyři roky. Vyžadoval po ní sex a nutil ji k užívání tvrdých drog. Kvůli tomu nebyla po dlouhou dobu schopná uprchnout.

Přesto se ale ženě v minulosti podařilo jednou utéct do blízké nemocnice. Tam si ji naneštěstí Carter později vyzvedl a zavezl zpět do svého doupěte. Až v dubnu loňského roku se unesené podařilo konečně ze spárů tyrana vysvobodit. Jako zázrakem kontaktovala zřejmě v Carterově nepřítomnosti policii. V telefonním hovoru žena policistům řekla, že je držena v zajetí. Jakmile se kriminalistům podařilo dotyčnou lokalizovat, nevěřili svým očím. Třicetiletá žena byla ve velmi zuboženém stavu a trpěla podvýživou. Později uvedla, že v době únosu byla těhotná.

Po Carterovi se okamžitě vyhlásilo pátrání. Policii však úspěšně unikal přes několik měsíců. Zatčen byl teprve po novém roce, a to 5. ledna v motelu. Pro spoustu fanoušků jeho hudby je zpráva šokem a odmítají věřit tomu, že by byl Viper něčeho takového schopen. Kriminalisté prohledali Carterův pozemek i garáž, ve které našli matraci a hlídacího psa. Získané důkazy nasvědčují tomu, že žena měla žít v otřesných podmínkách. Osud dítěte ženy je úřadům neznámý. Carter je momentálně ve vazbě a může být propuštěn po zaplacení dvoumilionové kauce.

Michelin ( 9. ledna 2024 11:57 )

4 DNY POCHOPÍM , ALE 4 ROKY ????? 😨

Jiří Zvěřina ( 9. ledna 2024 08:53 )

To je naprosto šílené... Asi mu zase zjistí nějakou úchylku a možné trestu unikne..

Moly28 ( 9. ledna 2024 01:24 )

A to dítě???

Moly28 ( 9. ledna 2024 01:22 )

Ti rapeři, to je diagnóza. 👎

katule ( 8. ledna 2024 23:10 )

… na nanestesti…?? To pisou zaci prvniho stupne? Zadnu nad nizkou urovni redaktoru.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání