Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Richard (†25) zemřel cestou na fotbal: Rodinu čekají nejsmutnější Vánoce bez táty!

Autor: pma - 
25. prosince 2023
15:46

Pětadvacetiletý fotbalista Richard a jeho o dva roky mladší kamarád se chystali na zápas. Po cestě ale došlo k osudové srážce a oba na místě zemřeli. Po Richardovi zůstala zdrcená manželka Simona, nevlastní syn Tobias (4) a dcera Nina (2). Rodinu tak čekají první Vánoce bez milovaného tatínka. 

Byl začátek srpna, když se dva kamarádi Michal (†23) a Richard (†25) vydali na fotbalový turnaj do Špačinců nedaleko Trnavy. Na zápas ale nedorazili. Po cestě se čelně srazili s protijedoucím vozem a oba na místě zemřeli.

Richard, který působil jako fotbalista za TJ Družstevník Špačince, po sobě zanechal zdrcenou rodinu. Manželka Simona (23) pro Nový Čas přiznala, že spolu s čtyřletým Tobiasem a dvouletou Ninou je čekají ty nejsmutnější svátky. „Vánoce u nás budou smutné. Riška neuvidí děti, jak si rozbalují dárky. Letos to pro nás bude nesmírně obtížné. Budou to doposud ty nejtěžší svátky,“ svěřila se mladá vdova.

Deníku popsala i to, že Richard byl tím, kdo miloval vánoční tradice a zvyky a dodržoval je. Společně s dětmi například zdobil stromeček nebo pomáhal s přípravami.

Velkou bolest v Simoně také vyvolávají dotazy malého Tobiase a Ninky na to, kdy přijde tatínek.„Snažím se to všechno nějak zvládat, ale děti se stále ptají, kdy přijde táta domů. Je to tak těžké,“ posteskla si maminka.

Pod stromeček by si celá rodina přála jediné – aby se jim milovaný Richard vrátil domů. „Děti mu nakreslily pod stromeček i dárek, tak mu ho odneseme na hrobeček,“ dodala Simona.

Video  U obce Dargov na východním Slovensku se převrátil autobus.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

malycertik ( 25. prosince 2023 16:29 )

Zemřeli v srpnu a vy dáte článek na 1.vánoční svátek,jako by se to stalo dnes ?? Je mi chlapců líto,škoda každého mladého života, ale vy se opravdu vyžíváte v morbiditách 👎 👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání