Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Sofinku (†8) s rodiči uložili do bílých rakví: Dojemné loučení s tragicky zesnulou rodinou

Autor: rc, inf - 
16. června 2023
14:52

Při tragické nehodě u slovenského Strekova zemřeli manželé Eva (†31) a Marek (†37) i jejich dcerka Sofinka (†8). Jediný, kdo tragédii přežil, byl roční chlapeček Timon. V obci Veľké Ludince se ve čtvrtek 15. června konalo poslední rozloučení. Na pohřeb přišly desítky lidí. Rodinu uložili do bílých rakví a pochovali do jednoho hrobu.

Blízcí, přátelé a známí se ve čtvrtek sešli v obci  Veľké Ludince, aby se naposledy rozloučili s tragicky zesnulou rodinou, která zemřela při nehodě u Strekova. Na pohřbu se podle informací slovenského deníku Nový Čas sešlo zhruba dvě stě lidí.

Otce Marka (†37), Sofinku (†8) a maminku Evu (†31), která byla těhotná, uložili do bílých rakví. Když rakve odnášeli na pohřeb k uložení, hrála píseň Anjelik môj. Bohoslužbu vedl biskup Viliam Judák, jemuž asistoval kněz Zsolt Farkaš.

„Jménem celé rodiny děkuji všem za kondolence a projevení soustrasti nad ztrátou našeho milovaného syna, bratra a švagra, drahé nevěsty a švagrové a líbezné vnučky, neteře a sestřenice. Kdo je znal, věnujte jim tichou vzpomínku,“ uvedla podle informací slovenského deníku Plus JEDEN DEŇ maminka Marka, která by se ráda starala o malého Timona, který jako jediný tragickou nehodu přežil.

Nehoda se stala v neděli 11. června po poledni. Auto Hyundai i30, v němž cestovala rodina, zatím z neznámých příčin přejelo do protisměru, kde se střetlo s protijedoucím vozem.

Podle soudního znalce jel ve velké rychlosti a nebrzdil. V protijedoucím voze značky Volvo XC 90 jel muž (56) a žena (65). Oba skončili v nemocnici.

Video  Hromadná nehoda na Pražském okruhu u Cholupic (14. června 2023)  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

lucie13 ( 17. června 2023 20:14 )

Škoda každého zbytečně zmařeného života, ale na druhou stranu to odnesli jen pasažéři auta, jehož řidič nehodu způsobil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání