Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Máma (†48) se snažila zachránit život dívce: Zřítila se z vodopádů a zemřela

Autor: rc - 
14. června 2023
18:31

Tragicky zemřela máma od rodiny Sarah Louise Crockerová (†48), která se s přáteli vydala na procházku do parku Cleveland National-Forest. Nacházeli se zrovna u vodopádů, když viděla, že jedna z dívek se nebezpečně přiblížila římse. Spěchala jí na pomoc, ale obě dvě uklouzly. Statečná Sarah nepřežila.

Měla to být příjemná ranní procházka, která se ale během chvíle změnila v naprostou tragédii. Sarah Louise Crockerová z kalifornského Ladera Ranche se vydala s rodinnými přáteli na výlet k vodopádům Three Sisters Falls. Procházka probíhala podle plánu do chvíle, kdy skupina dorazila k cíli. Skupinka se přiblížila k římse u vodopádů, když osmačtyřicetiletá žena viděla, že jedna z dívek uklouzla.

Neváhala a spěchala jí pomoci. Podle informací Fox 11 Los Angeles se snažila dívku chytit, aby nespadla přes římsu. „Žena a dívka bohužel spadly a utrpěly těžká zranění,“ uvedla kancelář šerifa okresu San Diego s tím, že Sarah na teenagery dohlížela. Svědci tragédie se snažili Sarah resuscitovat, ale marně. Při pádu utrpěla vážná zranění. Na místě byla mrtvá.

Dospívající dívka, kterou se snažila zachránit, utrpěla podle šerifa „těžká, ale život neohrožující zranění.“ Záchranářský vrtulník ji převezl do nemocnice. Blízcí uvádějí, že Sarah milovala sport. Ráda hrála volejbal. „Sarah byla veselá, laskavá a starostlivá žena, která nám bude nesmírně chybět,“ uvedli blízcí na GoFundMe.

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi