Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Posun v případu unesené studentky: Soňa poprvé promluvila!

Autor: rc - 
21. listopadu 2023
10:15

Slovenskem v září otřásl případ vysokoškolské studentky Soni. Dvaadvacetiletá žena zmizela v neděli 10. září. Po šestadvaceti hodinách ji našli zdravotníci nedaleko bratislavské nemocnice. Policisté v souvislosti s případem zadrželi podezřelého Iva P. (54), dlouholetého záchranáře. Nyní nastal podle informací slovenského deníku v případu posun! Soňa vypovídala.

V sobotu 9. září si vyrazila Soňa se svými přáteli do baru v Bratislavě. Ještě před půlnocí telefonovala se svou mámou s tím, že se zdrží a domů se vrátí později. Naposledy ji viděli kolem půlnoci v ulici Svoradova. Na zastávce Zochová nastoupila do autobusu a vystoupila na zastávce Záporožská. Následně zmizela.

Policejní pátraní trvalo šestadvacet hodin. Nedaleko jedné z bratislavských nemocnic našli její bezvládné tělo zdravotníci, kteří v pondělí v brzkých ranních hodinách mířili do práce.

Ve čtvrtek 14. září policisté zadrželi podezřelého Iva P., jehož následně obvinili a soud jej poslal do vazby. Obviněný měl Soňu držet ve svém bytě na sídlišti v Pezinku. Jak uvádí slovenský deník Nový Čas, do těla jí měl vpichovat látku, po níž byla omámená. Policisté navíc údajně mají mít záznam, jenž únos studentky zachycuje.

Také prý objevili DNA studentky na klíčích od auta obviněného, na plachtě v jeho bytě i ve vaně. V případu navíc nastal zlom. Soňa vypovídala. Podle výše zmíněného deníku to vyplývá ze soudních záznamů. Policisté si její výslech údajně nahráli na kameru a videozáznam má k dispozici bratislavský krajský soud. „Poškozená tvrdila, že byla nahá a dotýkal se jí nahý muž,“ stojí v usnesení soudu.

Video  Nezvěstnou Soňu našli ležet v bezvědomí poblíž jedné z bratislavských nemocnic.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Lomikel ( 21. listopadu 2023 11:47 )

tak už nejenom Průša, ale i záchranář Ivo P. je úchyl...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání