Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Detektivové vyšetřující únos Maddie jsou zoufalí: Pomůžou milenky podezřelého Christiana B.?

Autor: jel - 
19. listopadu 2023
12:37

Němečtí policisté, kteří vyšetřují zmizení britské holčičky Maddie McCannové, jsou zoufalí. Dívenka se ztratila v květnu 2007 z portugalského letoviska Praia da Luz. Hlavním podezřelým z únosu holčičky je recidivista, násilník a pedofil Christian B. Kriminalisté bohužel stále nemají dostatek důkazů, aby ho ze zločinu obvinili. Nyní doufají, že pomohou bývalé přítelkyně podezřelého.

Christian B. si v současné době odpykává sedmiletý trest za brutální znásilnění důchodkyně v Portugalsku v přísně střežené věznici známé jako „Alcatraz severu“ v německém městě Oldenburg.

Příští rok by ho měl čekat další soud. Je obviněn z pěti trestných činů, včetně tří znásilnění a dvou sexuálních útoků na děti. V případu pohřešované holčičky jsou ale policisté stále bezradní. Nemají usvědčující důkazy.

Nyní podle webu The Sun shánějí bývalé partnerky Christiana B. Detektivové doufají, že jim ženy pomohou dát dohromady zatím velmi chaotickou časovou osu toho, co podezřelý dělal v roce 2007 v portugalském letovisku.

„Němečtí detektivové jsou i nadále přesvědčeni, že Christian B. byl do zmizení Maddie zapleten. Ale stále mají jen velmi zmatený časový plán života Christiana B. v Praia De Luz,“ prozradil zdroj blízký vyšetřování.

Dodal, že policisté předpokládají, že se několik let v místě potuloval a žil v dodávce. Kriminalisté chtějí prostřednictví přátel, bývalých milenek a kolegů pochopit, co přesně v inkriminovanou dobu Christian B. dělal. Případu bohužel nepomáhají špatné vztahy mezi německými a portugalskými policisty.

„Policisté si jsou i nadále jisti, že někdo má informace, které by mohly mít zásadní význam.“

doktormediciny ( 19. listopadu 2023 18:17 )

Je to moc smutne.Policistum tu praci teda nezavidim..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání