Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívka (21) tvrdí, že je roky pohřešovaná Maddie McCannová: Rodiče odmítli test DNA!

Autor: jel - 
27. února 2023
18:39

Polka Julia Wendellová o sobě na sociálních sítích prohlašuje, že by mohla být pohřešovanou Madeleine McCannovou. Má podobné rysy a především skvrnu v oku, kterou měla zmizelá holčička. Z dětství prý nemá mnoho vzpomínek a žádné fotografie a prý byla sexuálně zneužívána. Její rodiče odmítli podstoupit DNA test a zdroj blízký McCannovým uvedl, že tato prohlášení jim mohou ublížit.

O tom, že by mohla být pohřešovanou dívkou, začala přemýšlet nedávno. Julii před pár dny prý něco naznačila její babička. Má stejnou skvrnu v oku jako Maddie a zdá se jí, že je podobná Kate a Gerrymu. Navíc prý na dětství nemá vzpomínky. „Skoro celé dětství si nepamatuji. Když požádám o fotky z mládí nebo snímky těhotné matky, nikdy mi je neukážou. Prý jsem blázen,“ zoufala si Julia.

Wendellová spolupracuje s psycholožkou a soukromou detektivkou Fiaou Johanssonovou. Ta podle Daily Star uvedla, že se chce k rodině McCannových chovat uctivě a nechce narušovat jejich klid, proto by ráda přiměla rodinu Julie, aby podstoupila testy DNA. Polská rodina ale v tomto ohledu razantně odmítla spolupracovat.

Video  Žena ve videu vysvětluje svůj příběh.  - TikTok
Video se připravuje ...

„Mám pocit, že musíme donutit Juliinu matku nebo jiného člena rodiny, aby podstoupil testy DNA. Není nutné narušovat klid Kate a Gerryho,“ sdělila Johanssonová. Dodala, že má k dispozici rodný llist Wendellové, ale že by mohl být zfalšovaný.

Zdroj blízký rodičům pohřešované Maddie už dříve uvedl, že taková prohlášení rodině ubližují. „Za ty roky už se objevilo tolik nepravdivých podobných prohlášení, další skutečně nepotřebují.“

Madeleine McCannová zmizela v Portugalsku, kde byla na dovolené s rodiči, už v roce 2007. Přestože od té doby uplynulo již 15 let, dodnes není úplně jasné, co se s holčičkou mohlo stát. Hlavním podezřelým je Němec Christian B., který sice nyní sedí ve vězení za jiné zločiny, z únosu Maddie ale obviněn nebyl.

Jiří Zvěřina ( 28. února 2023 06:47 )

Přesně... Už dávno by je mít uložené...

Jiří Zvěřina ( 28. února 2023 06:46 )

Vůbec nechápu, proč by testy DNA měli podstupovat rodiče Julie....

1pravda1 ( 27. února 2023 23:40 )

má podobné oči a stejnou vystouplou bradu, fakt se divím, že nechtějí testy dna... pokud tedy po své holčičce tak toužili, aby se našla...

JaNat ( 27. února 2023 21:45 )

DNA může nechat udělat ona a poslat ho na porovnání McCannovým.

fido2 ( 27. února 2023 20:15 )

Není to ona, jiný nos a skvrny na oku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání