Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Umělkyni Shani zabil a chlubil se jejím mrtvým tělem: Jejího trýznitele zlikvidovali!

Autor: rc - 
17. listopadu 2023
11:23

Tatérka Shani Louková se stala symbolem zvěrstev napáchaných radikálním hnutím Hamás na izraelském území. Třiadvacetiletá žena se stala obětí teroristů, kteří se s jejím tělem proháněli na korbě náklaďáku. Jednoho z nich podle nejnovějších informací zlikvidovala izraelská armáda. 

Umělkyně Shani si v sobotu 7. října užívala taneční festival SuperNova v Negevské poušti nedaleko kibucu Reim. Bezstarostná zábava plná hudby a tance se změnila v horor. V brzkých ranních hodinách na festival vtrhli ozbrojenci Hamásu. Při útoku zemřely desítky nevinných lidí. Na internetu začaly kolovat záběry, na kterých několik příslušníků Hamásu odváží na korbě náklaďáku polonahou bezvládnou ženu. Jeden z nich má na videu položenou nohu přes tělo nebohé dívky a křičí: „Alláhu akbar!“ Davy lidí kolem na její tělo plivaly.

Shanu na videu poznala její vlastní matka Ricarda Louková, která doufala, že je její dcera naživu. Ovšem následně přišla zdrcující zpráva. Tělo Shani se nenašlo, nicméně 30. října našli úlomek její lebky, na základě kterého ji vyšetřovatelé identifikovali.

Nyní britský deník Daily Mail přišel se zprávou, že jeden z teroristů, který se podílel na její smrti, padl. Smrt teroristy oznámil na sociální síti X rabín Shmuley Boteach, jemuž to měla říci matka Shani. „Včera nám Ricarda Louková prozradila, řekla to tiše a s velkou důstojností, že izraelské obranné síly, zabily monstrum Hamásu, které mělo nohy přes její nahé tělo, zatímco křičel Alláhu akbar, když se promenádoval s jejím tělem,“ uvedl rabín.

Rodina se Shanou naposledy mluvila, když se snažila v autě ujet teroristům. „Řekla, právě teď odjíždíme, nebojte se. Ale teroristé čekali na silnici,“ uvedl její bratr Amit s tím, že teroristé je zastavili a zabili. Rodina navíc Shani nemůže důstojně pohřbít. „V tuto chvíli nemáme ani tělo, protože to tělo vzali a nechci myslet na to, co s ním udělali,“ uvedl zdrcený otec Nissim.

12:00
2. 1. 2024
!

Válku v Gaze vyvolal překvapivý útok Hamásu na Izrael 7. října, při kterém podle Izraele zahynulo 1 200 lidí.

Palestinské zdravotnické úřady v Gaze ovládané Hamásem dnes uvedly, že si izraelská operace v Pásmu Gazy vyžádala životy 22 185 Palestinců a dalších 57 035 při ní bylo zraněno. Jen za poslední den bylo podle téhož zdroje při izraelských úderech v Pásmu Gazy zabito 207 Palestinců a 338 jich bylo zraněno.

Izrael tvrdí, že válka v Pásmu Gazy, která podle Reuters proměnila velkou část území s 2,3 milionu obyvatel v trosky a způsobila tam humanitární katastrofu, bude trvat ještě řadu měsíců. Tel Aviv však naznačil novou fázi ofenzívy, když v pondělí jeden z izraelských představitelů uvedl, že armáda tento měsíc stáhne své síly uvnitř Gazy a přejde na několikaměsíční fázi lokálnějších „likvidačních“ operací.

Děkujeme Vám za pozornost u našeho kontinuálního onlinu k válce mezi Izraelem a Hamásem. Další dění na Blízkém východě můžete sledovat i v roce 2024 na Blesk.cz prostřednictvím dílčích článků. Přejeme Vám šťastné vykročení do nového, doufejme, že poklidnějšího roku.

10:32
2. 1. 2024

Izraelská armáda oznámila, že v noci na dnešek podnikla vzdušné údery v Sýrii v reakci na útoky na severní Izrael. 

9:30
2. 1. 2024

Nad letištěm v severoiráckém Irbílu, kde působí američtí vojáci a jejich spojenci, byl sestřelen ozbrojený dron, napsala dnes agentura Reuters s odvoláním na dva nejmenované bezpečnostní zdroje. Zda si incident vyžádal škody nebo oběti na životech, není v tuto chvíli jasné.

Zobrazit celý online

Video  Vrazi z Hamásu unesli Němku z festivalu: Svlékli jí, mučili a fotili se s jejím tělem.  - Sociální síť X
Video se připravuje ...

krtek. ( 19. listopadu 2023 09:15 )

A kdo by pak na ně dělal ? pochybuju že by šli pracovat

Celebrity-chachacha ( 17. listopadu 2023 17:22 )

Israel se s nimi nepáře. A mají recht .
A tzv. OSN si může tak leda políbit (.)

Lapazul ( 17. listopadu 2023 13:39 )

Palestinci jsou úplně jako naše cikorky, také přitáhly z východu (za Husáka a za Havla), kradou, znásilňují, loupežná přepadení provádí, rádi by i rakovinu a smrt na gádže .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání