Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Manželka a dva synové obviněni z nemilosrdné vraždy otce: Pobodaného ho našli v kanále!

Autor: hpe - 
4. listopadu 2023
12:22

Případ Davida Raineyho, který v roce 2021 během rodinné dovolené na Floridě zmizel, dostal nový spád. Muže, kterého našli kriminalisté mrtvého s mnohočetnými bodnými ranami na hrudi, možná zabili jeho vlastní manželka a dva synové. Nasvědčují tomu nové důkazy, které policie získala.

Během rodinného odpočinku došlo k tragédii. Čtyřčlenná rodina, která zde pobývala s rodinným přítelem, se nevratně rozpadla. Po večerní hádce, která proběhla mezi manželi, David zmizel. Jeho manželka Cindy Raineyová polici nahlásila, že její choť je nezvěstný, ještě ten samý den. 

„Odešel z pronajatého domu v sobotu večer, po tom co se pár dostal do konfliktu,“ oznámila zdejší policie podle článku The People.

Podezření, že by mohlo jít o něco vážnějšího, vzniklo hlavně proto, že si s sebou David nevzal mobilní telefon, brýle ani peněženku. Tato podstatná okolnost vedla kriminalisty k tomu, aby oblast pečlivě prozkoumali. Při hledání v terénu našli policisté Davidovo tělo pohozené v blízkém kanálu nacházejícím se za domem, který si rodina pronajala.

Muž měl na hrudi několik hlubokých bodných ran. Úmrtí bylo z tohoto důvodu klasifikováno jako vražda. Dva roky trvalo, než se případ pohnul a policie mohla někoho oficiálně zatknout. Momentálně má však nové důkazy, které vedou k samotným členům rodiny, manželce Cindy a jeho synům Jackovi a Baileymu. Všechny tři zatkli. Přesto doposud nezveřejnila motiv

Manželka a dva synové obviněni z nemilosrdné vraždy otce: Pobodaného ho našli v kanále! Manželka a dva synové obviněni z nemilosrdné vraždy otce: Pobodaného ho našli v kanále! | Facebook

Jiří Zvěřina ( 4. listopadu 2023 22:30 )

Ideální rodinka...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání