Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Opilá žena nafackovala personálu letadla: Pilot musel nouzově přistát!

Autor: štt - 
1. listopadu 2023
16:46

Britka Heather Anne McCarrollová se opila na palubě letadla britské společnosti Jet2. Nejdřív slovně a poté i fyzicky napadla personál. Kvůli jejímu nezvladatelnému chování pilot raději nouzově přistál. Nyní ji soud poslal na čtyři měsíce do vězení.

Z ostudy kabát si loni v záři ušila britská cestující. Během pár hodin trvajícího letu ze skotského Belfastu do tureckého letoviska Antalya se stihla opít pod obraz. Když soudce četl sérii svědeckých výpovědí o jejím chování, nemohl věřit svým očím. „Jde pravděpodobně o nejotřesnější chování, s jakým jsem se kdy setkal,“ uvedl podle The Mirror směrem k obžalované.

Vy ku*vy zas*ané!

Britské médium sice neuvedlo jasný důvod, proč k hádce došlo, ale zato do podrobností vylíčilo urážky, kterými podnapilá matka posádku častovala. „Ty tlustá lesbo,“ nadávala stevardce, když jí odmítla znovu nalít. „Zas*anými ku*vami,“ označila další členy posádky, kteří ji upozornili, že je na palubě letadla zakázáno kouřit elektronické cigarety.

Když cestující odešla na toaletu, zjistila, že nedokáže znovu otevřít zamčené dveře. Po chvíli do nich začala vší silou kopat. Vzteklá dál křičela nejrůznější nadávky. Když ji stevardi vysvobodili, museli záchod uzavřít, jelikož byl celý zdemolovaný.

Tím však estráda neskončila. Alkoholička začala řádit přímo u pilotní kabiny. Zde se chopila interkomu, skrze nějž dávala průchod své agresivitě. To už se ji palubní personál rozhodl zpacifikovat. Avšak Heather se nechtěla jen tak vzdát a stevardům stihla ještě uštědřit pár facek. V tu chvíli už pilot požádal nejbližší letiště o nouzové přistání.

Okno a lítost

Soud se měl původně konat v Turecku, ale kvůli jazykové bariéře byl přesunut do Severního Irska. Okresní soudce Nigel Broderick ženu nakonec odsoudil ke čtyřměsíčnímu trestu odnětí svobody a k pokutě v přepočtu 8,5 tisíce korun.

McCarrollová se doznala k většině bodů obžaloby a zároveň se litovala, že „si skoro nic nepamatuje“. Přiznala se, že si ještě před odletem dala prášek na uklidnění, který následně zapila alkoholem.

Video  Petr Havlíček: Alkohol a hubnutí  - Videoredakce ženských titulů
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání