Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krásky šokovaly halloweenskými kostýmy: Oči místo prsou!

Autor: pma - 
29. října 2023
15:12

Kamarádky a modelky Zara Roseová a Elena Xoinaová si letos vymyslely, že půjdou na letošní halloween jako duchové. Na tomto kostýmu by asi nebylo nic překvapivého, ale krásky vymyslely fintu, jak ke svému převleku přitáhnout dostatek pozornosti. A povedlo se. Na sociálních sítích viděly krátký klip miliony uživatelů.

Někteří lidé se svými kostýmy lámou hlavu dlouhé týdny či měsíce, jiní volí poněkud úspornější a rychlejší variantu. Velmi oblíbeným kostýmem je každoročně převlek za ducha, který zabere minimum času a úsilí. Pro ten se letos rozhodly i modelky Zara s Elenou.

Krásky na sociální sítě přidaly video, kde jsou obě v kostýmu duchů. Na tom by asi nebylo nic neobvyklého, kdyby kdyby obě v prostřizích látky měly oči namísto prsou! „Líbí se vám naše oči?“ ptaly se vyzívavě Rose a Elena fanoušků. 

„Nejkrásnější noční můry, jaké jsem kdy viděl,“ hodnil příspěvek jeden z uživatelů sociální sítě. „Nejlepší halloweenský kostým letošního roku,“ přidal se další komentující. „Opravdu doufám, že mě tito duchové přijdou pronásledovat,“ dodal jiný muž.

Halloween připadá na předvečer Všech svatých, konkrétně na 31. října. Historicky svátek sahá až Keltům, kteří jej slavili zapalováním obrovských ohňů a převlékání se do převleků, které tehdejší lid měli chránit před zlými duchy. Převlékání do všemožných kostýmů je i jednou z tradic, která zůstala i do současnosti.

Video  Už budu! Jak to mají pornoherečky s penězi?  - pdc, ub, jim
Video se připravuje ...

MarekBadatel ( 12. listopadu 2023 00:12 )

Když zavře oči, vidí skrz prsa. Tak bacha.

Zobrazit celou diskusi