Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policejní sbor truchlí: Psího hrdinu ubodali hledaní lupiči!

Autor: štt - 
30. října 2023
14:17

K nešťastné události došlo v okrese Pima v americkém stáu Arizona. Policisté pátrali po dvojici mužů podezřelých z loupežného přepadení. Chlupatého hrdinu vyslali, aby prohledal zanedbaný dvorek. Z průzkumu se již nevrátil.

Jak uvedl deník New York Post, zástupci šerifa v pátek večer objížděli okres, když si všimli podezřelého muže, který vstoupil do oploceného dvora. S sebou měli policejního psa Kenza. Poslali ho neznámou oblast prohledat.

Když se Kenzo nevracel, vydali se ho najít. Nakonec jej objevili, jak leží vedle podezřelého muže. Ihned jej zavezli k veterináři, ale zvíře cestu nepřežilo. Dle pitevní zprávy chlupáč utrpěl četná bodná poranění. 

Na místě strážci zákona zadrželi dva podezřelé. K jejich zatčení došlo na základě obvinění z ozbrojené loupeže a loupeže s přitěžujícími okolnostmi. Jeden z nich byl rovněž obviněn ze zabití policejního zvířete.

„Ztráta Kenza nás všechny zarmoutila,“ uvedlo policejní oddělení ve svém prohlášení. Lítost nad ztrátou čtyřnohého parťáka v komentářích projevily desítky uživatelů.

Video  Nemocného Diega majitel vyhodil na silnici. V útulku ho vyléčili, teď mu hledají nový domov.  - Kateřina Bokrová Lang
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání