Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Syn miliardáře srazil a zabil čtyři krásné studentky: V BMW jel rychlostí přes 160 km/hod

Autor: jel - 
29. října 2023
20:08

Syn miliardáře Fraser Bohm (22) čelí obvinění ze čtyř vražd. V úterý 17. října jel ve svém luxusním BMW po Malibu rychlostí téměř 170 kilometrů v hodiné. Nad autem ztratil kontrolu a zabil čtyři mladé krásné studentky z Pepperdinské univerzity.

Bohm tvrdí, že je nevinný a že jej někdo pronásledoval a snažil se ho vytlačit ze silnice. Mladík v luxusním autě ve vysoké rychlosti narazil do zaparkovaných vozidel. Při nehodě zemřely čtyři studentky, které čekaly na ulici poblíž domu vysokoškolského bratrstva. Niamh Rolstonová, Peyton Stewartová, Ashy Weirová a Deslyn Williamsová byly všechny na místě mrtvé.

Hrozná nehoda šokovala zaměstnance i studenty Pepperdinské univerzity. Všechny čtyři dívky měly na jaře školu ukončit. Před domem bratrstva, kde dívky zemřely, vzniklo improvizované pietní místo. 

Bývalý skvělý středoškolský basketbalista Bohm skončil ve vězení. Původně byl obviněn z neúmyslného zabití, policie ale čin překvalifikovala na vraždy poté, co získala výsledky toxikologie a zjistila, že mladík jel rychlostí 167 kilometrů v hodině.

Svědci uvedli, že Bohm se bezprostředně po nehodě pokusil z místa činu utéct. Podle informací Daily Mail k havárii došlo na velmi nebezpečném úseku silnice, kde zemřelo už mnoho lidí. Rozzuření občané naléhají na město, aby se situací něco udělalo.

Video  Nehoda u Třebíze si vyžádala dva životy.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Martin32 ( 31. října 2023 10:30 )

Takových je Daře Rollins taky prošlo zabíjení lidí

beda88 ( 30. října 2023 09:52 )

nuuuuu, drobná paralela s p. Dědkem, který zabil ožralý, na Slovensku, 5 mladých lidí a dostal JEN 15 LET. srdcervoucí kecy, že by chtěl na euthanázii jsou asi mimo, nicméně rád si počkám na trest. tipuji za 4x vražda = 4 x 75 let, tj. dohromady 300 let s možným propuštěním po 2/3 trestu.

Jiří Zvěřina ( 29. října 2023 20:29 )

Být řidičem BMW je diagnóza...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání