Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podivná vražda v Karlových Varech: Kriminalisté vypátrali tělo oběti!

Aktualizováno -
28. října 2023
19:06
Autor: mor, jel - 
27. října 2023
11:43

Policisté v Karlových Varech zadrželi muže (26), kterého obvinili z vraždy svého známého (†26). Oba spolu bydleli v jednom z panelových domů v městské části Tuhnice. Soud v sobotu podezřelého poslal do vazby.

Podle místních obyvatel policisté ohledávali stopy v okolí domu dva dny. Mladíci spolu bydleli v pronajatém bytě v suterénu. „Mysleli jsme si původně, že zde měli varnu pervitinu. Později jsme se ale dozvěděli, že jeden z nich je podezřelý z vraždy,“ říká jeden ze sousedů.

Údajného vraha potkávali na chodbách. Působil introvertně, ale takový čin by do něj nikdo neřekl. Jsou proto v šoku. Policisté kvůli této události pročesávali nedaleký les. Nemohli totiž najít tělo oběti. CNN Prima News v pátek večer uvedla, že kriminalisté vypátrali a potvrdili, že obětí je šestadvacetiletý spolubydlící podezřelého. 

Jak se Blesku podařilo zjistit, obětí by mohl být Roman Ř. ze Sokolova. Proč k činu došlo, si sousedé jen domýšlejí. Sdílnější nejsou ani kriminalisté. „Mohu potvrdit, že vyšetřujeme násilný trestný čin. Ve věci jsme zahájili stíhání šestadvacetiletého muže, kterého jsme obvinili ze zvlášť závažného zločinu vraždy,“ sdělil policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Karlovarský okresní soud muže v sobotu poslal do vazby, kde si počká na soud.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání