Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zloděj se do zavíračky obchoďáků vydával za figurínu: Pak „ožil“ a kradl šperky i peníze!

Autor: jel - 
20. října 2023
15:25

Vynalézavý dvaadvacetiletý zloděj v polské Varšavě kradl v nákupních domech Westfield Arkadia a Złote Tarasy. Stoupl si do výlohy s taškou v ruce a předstíral, že je figurína. Po zavírací hodině pak vyloupil stánek se šperky. Jindy se zase najedl v baru a vyměnil si oblečení. Policie ho nakonec dopadla. Hrozí mu až desetileté vězení.

O bizarním případu informoval policejní mluvčí varšavského obvodu Śródmieście Robert Szumiata. Uvedl, že aby unikl kamerám a ochrance, stoupl si mladík do výlohy s kabelkou v ruce a vydával se za figurínu. Nějakou dobu mu to vycházelo. V jednom případě pak po zavírací době vykradl prodejní stánek se šperky. 

„Jiný den, rovněž po uzavření nákupního centra, se do sytosti najedl v jednom z barů a poté si vyměnil oblečení za nové tak, že vklouzl do obchodu pod ocelovou roletou. Pak dostal opět hlad a vrátil se do baru pro další jídlo,“ popsal mluvčí mladíkovo jednání.

Video  Zlodej se vydával za figurínu, policie ho nakonec dopadla  - Varšavská policie
Video se připravuje ...

Ochranka si ale nakonec vychytralého zloděje všimla a na místo přivolala policii, která ho zatkla. Ukázalo se, že kradl i v jiném obchodním centru, kde vyloupil několik pokladen. Kriminalisté muže obvinili z krádeže a vloupání. Hrozí mu až deset let vězení.

Jiří Zvěřina ( 20. října 2023 17:17 )

Koho mi to jen připomíná??? Jednu pošahanou blondýnu....

lollo ( 20. října 2023 16:01 )

A u nás si Brožová taky asi hrála na figurínu v jednom obchoďáku. No málem jí to vyšlo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání