Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Školačku (8) nutil k orálnímu sexu?! Policisté v Hradci dopadli nebezpečného muže

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
20. října 2023
09:54

Obětí muže (34), který měl v Hradci Králové obtěžovat a znásilňovat školačky tamních základních škol, je i teprve osmiletá dívka. Policie muže dopadla zhruba po měsíčním intenzivním pátrání. Teď již obviněný muž měl dívku nutit k orálnímu sexu. 

Policie o dopadení nebezpečného muže informovala ve středu odpoledne. V září strážci zákona dostali oznámení o tom, že u základních škol v Hradci Králové měl do té doby neznámý pachatel obtěžovat malé školačky. Okamžitě začali pátrat po kamerových záznamech a zároveň u všech škol přijali rozsáhlá opatření.

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

Pátrání mužům zákona nakonec zabralo zhruba měsíc, po kterém v pondělí zadrželi 34letého muže, kterého následně obvinili. A to z přečinu výtržnictví a ze zvlášť závažného zločinu znásilnění. Podle CNN Prima News měl muž, kterého označují jako „mladík“, v prvním případě jednu nezletilou dívku obtěžovat.

O tři týdny později se pak měl dopustit znásilnění na jiné školačce, podle webu na osmileté dívce z jiné základní školy. K té měl údajně přistoupit a nutit ji k orálnímu sexu. V době činů měl podle policie u sebe také nůž, jestli jím ale vyhrožoval, policie neuvedla.

„Vzhledem k tomu, že je proti němu vedeno trestní stíhání, byl mu zadržen zbrojní průkaz, legálně držené krátké zbraně a střelivo. Obviněnému muži, na kterého byla uvalena vazba, hrozí trest odnětí svobody na 5 až 12 let,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Video  Celníci rozbili gang výrobců cigaret, kteří způsobili daňový únik 111 mil. Kč  - Celní správa
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání