Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tragický konec pátrání na Jihlavsku: Adélu (†17) našli mrtvou!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
11. října 2023
08:58

Tragicky skončilo pátrání po sedmnáctileté Adéle Ř. z Jihlavska. Rodina ji postrádala od pondělního odpoledne, kdy se záhadně ztratila. O dva dny později byla objevena policií, bohužel bez známek života. Případem se teď zabývají kriminalisté.

Policie po Adéle Ř. z Jihlavska pátrala od pondělí. Podle mluvčí policie Jany Kroutilové byla naposledy viděna doma v Batelově, odkud ale odpoledne odešla. Rodina se nejprve rozhodla dívku hledat na vlastní pěst, když ale vyčerpali svoje možnosti, obrátili se na policisty.

„Po přijetí oznámení o pohřešování dívky po ní policisté vyhlásili celostátní pátrání. Dívku hledali v široké lokalitě místa jejího bydliště a dalších místech, ke které má vazby. Prověřili také místa, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet nebo pohybovat. Provedli šetření rovněž v rámci jejích vrstevníků a kamarádů,“ popsala průběh pátrání Kroutilová.

O pomoc nakonec žádali i širokou veřejnost, bohužel ani to nepomohlo. Ve středu přišla smutná zpráva, že byla dívka objevena bez známek života. Informovala o tom CNN Prima News. „Dívka byla nalezena bez známek života. Prvotním šetřením policisté nezjistili na smrti dívky zavinění jiné osoby. Příčinu a okolnosti dále prověřujeme,“ doplnila mluvčí Kroutilová.

Video  Konflikt dvou mužů v Luhačovicích skončil zraněním, policie hledá muže z videa.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Jiří Zvěřina ( 12. října 2023 19:06 )

Jak se o ní a její problémy zajímali její rodiče???

Moly28 ( 12. října 2023 00:23 )

Chlstá a fetuje se všude. Holka vypadala normálně, mile.

Celebrity-chachacha ( 11. října 2023 19:35 )

Batelov . Je něco speciálniho. Tam se chlastá a fetuje. Známé tam byly dýchánky na zábavách. Jezdilo tam hodně Pražáků. A přitom na první pohled úplně zapadákov.

Moly28 ( 11. října 2023 16:57 )

Ty je znáš?

padrino ( 11. října 2023 14:25 )

Podle mě se rodiče měli obrátit na Policii hned a nepátrat na vlastní pěst.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání