Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Případ zavražděné sestřičky Eriky (†46): Padla další obžaloba!

Autor: štt - 
7. října 2023
21:37

Na začátku října Krajský soud v Košicích vynesl trest pro mladíka (19), který zavraždil zdravotní sestřičku pocházející z Michalovců. Nyní prokuratura podala další obžalobu. Jiný muž se měl dopustit manipulace se svědky. Hrozí mu až osm let za mřížemi!

1. ledna došlo na východním Slovensku k brutální vraždě zdravotní sestřičky Eriky. Ohavný zločin se podařilo zachytit na bezpečnostní kamery. Na záběrech lze vidět, jak šestačtyřicetiletou ženu stíhá útočník s nožem v ruce. Její bezvládné tělo objevil o několik hodin později náhodný kolemjdoucí.

Policistům se vraha podařilo brzy vypátrat. Je jím teprve devatenáctiletý Valentín, který se k závažnému trestnému činu s lítostí přiznal. Soud mladíkovi uložil dvacetiletý nepodmíněný trest. Proti tomuto rozhodnutí se ihned odvolal státní zástupce s žádostí o navýšení sazby o pět let.

V případu nedávno padla další obžaloba, informoval server Plus JEDEN DEŇ. Muž, uváděný pod iniciálami J. H., se měl dopustit trestného činu maření spravedlnosti. Konkrétně měl několika osobám nařídit, aby před policií tajily některé skutečnosti vedoucí k dopadení vraha.

Policie pojala podezření už během vyšetřování. Opakovaně narazila na několik výpovědí, z nichž bylo zřejmé, že svědci mají informace, které záměrně tají.

Za takovéto jednání muži hrozí trest odnětí svobody na tři až osm let.

Video  Insta crime podcast: Vrah Semanský s přezdívkou „Anděl“ zamkl seniorku ve skříni, smrti neunikli ani příbuzní  - pdc, icp, Jedlička, Železný
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání