Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ve vířivce v Oravské Lesné plavala mrtvola! Zabil muže jeho kamarád?

Autor: pma, BLK - 
22. září 2023
10:43

K hrozivému nálezu došlo ve středu odpoledne ve slovenské obci Oravská Lesná. Ve vířivce v zahradě tam lidé objevili mrtvé tělo šestatřicetiletého muže, které se vznášelo na hladině. Podle televize JOJ zesnulého předtím navštívil jeho dlouholetý kamarád. Ten je majitelem chaty, na jejíž zahradě vířivka stojí. Policie nevyloučila, že Slovák zemřel násilnou smrtí. 

Neštěstí se podle televize JOJ stalo na zahradě rodinného domu v Oravské Lesné. Ve vířivce plavalo tělo šestatřicetiletého muže, které nejevilo žádné známky života. Na místo po nálezu kolemjdoucích přijeli ihned dva bratři mrtvého muže.

Někteří z obyvatel obce se domnívají, že šlo o nešťastnou náhodu. Jiní zase nevylučují, že by se smrtí muže mohl být spjat majitel domu, na jehož pozemku vířivka stojí. S mrtvým byli totiž dlouholetými přáteli. 

„V současnosti probíhají procesní úkony, jejichž zveřejnění by mohlo narušit, zmařit nebo podstatně ztížit další průběh vyšetřování a dosáhnout požadovaného účelu trestního řízení, které je neveřejné,“ uvedla stručně mluvčí Krajského ředitelství Policejního sboru v Žilině Gabriela Kremerová a dodala, že více informací policie zveřejní, hned jak to bude možná. 

Podle televize JOJ byla na rodinném domě i kamera, která by mohla při vyšetřování přinést odpověď na to, co mužovu úmrtí předcházelo. 

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání