Redakce listu Entertainment Tonight obdržela soudní dokumenty, podle nichž společnost Naussany Investments & Private Lending přistoupila k žalobě pozůstalých kvůli nesplaceným dluhům Presleyové. Na úplné splacení své půjčky měla prý zpěvačka čas do května 2022. 

Presleyová, která zemřela letos v lednu, s nimi ale prý po březnu 2022 utnula veškerou komunikaci a bylo nemožné se s ní spojit. Peníze taktéž nesplácela, třebaže se firma několikrát snažila dluh vymáhat. 

Podle soudních dokumentů Presleyová dala do zástavy svůj vlastnický podíl ve společnostech Elvis Presley Enterprises a Graceland. Proč si vlastně půjčku brala, není jasné. Podle úvěrové společnosti si od ní zpěvačka navíc už předtím v červenci roku 2016 půjčila 450 tisíc dolarů (10,3 milionu korun), které následující měsíc v plné výši splatila.

Správcem pozůstalosti po své zesnulé matce je po dohadech s babičkou Priscillou (78) pouze nejstarší dcera Lisy Marie, modelka a herečka Riley Keoughová (34). Společnost uvedla, že pokud bude Keoughová souhlasit se zaplacením 2,85 milionu dolarů (64,5 milionu dolarů) – tedy 75 procent celkového dluhu – do 45 dnů, od žaloby upustí.

A kolik toho po sobě Lisa Marie vlastně zanechala? Hodnota jejího jmění v okamžiku její smrti se odhaduje na 10 milionů dolarů (asi 220 milionů korun) v minusu!

Video
Video se připravuje ...

Elvis Presley – Od sexuálního symbolu po totální vyčerpání. Jak král rock 'n' rollu změnil hudbu Videohub

Fotogalerie
141 fotografií