Modelka prolomila mlčení rozhovorem pro časopis Vanity Fair. V něm prozradila, že se děvčátko narodilo už loni v srpnu, takže si ho Lisa Marie alespoň v posledních měsících svého života stihla trošku užít. Jediná dcera Elvise Presleyho (†42) zemřela letos 12. ledna.

„Doufám, že svou dceru dokážu milovat tak, jak jsi ty milovala mě, mého bratra a mé sestry,“ napsala Riley ve své smuteční řeči. Nakonec ji přemohly emoce, nad rakví tak slova musel přečíst její manžel.

Náhradní matka

Příchod dítěte na svět provázely nemalé problémy. Riley totiž trpí lymskou boreliózou, která by mohla v těhotenství způsobit vážné potíže, a tak si miminko nechala odnosit náhradní matkou.

„Je to naprosto úžasné a nesobecké, co tyto ženy dělají, aby pomohly jiným. Mohla bych dítě donosit, ale se všemi mými fyzickými problémy a autoimunitními projevy se tohle zdálo jako ta nejlepší volba,“ svěřila se Riley, jež se už od 14 let věnuje modelingu.

Jméno na počest Elvise

Prozradila i jméno miminka: Tupelo. Jedná se o místo, kde se král rock'n'rollu v Mississippi narodil. „Jméno jsme vybrali ještě před filmem Elvis. Přišlo mi to skvělé, protože to není tak profláknuté slovo ve spojení s naší rodinou - není to jako Memphis,“ vysvětlila. Právě v Memphisu si Elvis postavil svůj Graceland, kde dlouhé roky žil. Rovněž tam zemřel.

Prostředním jménem holčičky - Storm (neboli bouře) - zase vzdala hold svému zesnulému bratrovi Benjaminovi Stormovi Keoughovi, jenž v pouhých 27 letech spáchal sebevraždu.

„Je to naprostá kopie mého manžela,“ říká Riley o dceři, kterou má s kaskadérem Benem Smithem-Petersenem.

Video
Video se připravuje ...

Elvis Presley: Od sexuálního symbolu po totální vyčerpání. Jak král rock'n'rollu změnil hudbu. Videohub

Fotogalerie
75 fotografií