Podle soudních dokumentů, které získal časopis People, hvězda seriálu Daisy Jones & The Six poskytne své babičce Priscille Presleyové kromě paušální platby ve výši 1 milionu dolarů také dalších 400 tisíc dolarů (8,7 milionů korun) na pokrytí jejích právních nákladů.

V dokumentech, které byly v pondělí podány v Los Angeles, údajně stojí, že vnučka všechny peníze vyplatí najednou – a to hned poté, co obdrží výnosy z matčiny životní pojistky.

Priscilla už k dědictví nemůže

Z papírů vyplývá, že byla Priscilla Presleyová 11. května oficiálně odvolána z funkce správkyně majetku své zesnulé dcery poté, co se s Riley Keoughovou dohodly, že se vnučka stane jediným beneficientem.

Zákaz hrobu vedle Elvise!

Obě strany tehdy souhlasily s tím, že podrobnosti o vyrovnání zůstanou tajné. Na 95 stranách dokumentů zredigovaly téměř všechny zmínky o dohodnuté transakci – s výjimkou jedné na konci dokumentu.

Přestože Priscilla dostala z vyrovnání velkou částku, úplně spokojená není. Byla jí totiž zamítnuta žádost, aby byla jednou pohřbena vedle svého zesnulého manžela Elvise Presleyho (†42) na pozemku jeho sídla Graceland. 

Video
Video se připravuje ...

Elvis Presley – Od sexuálního symbolu po totální vyčerpání. Jak král rock 'n' rollu změnil hudbu. Videohub

Fotogalerie
216 fotografií