Všechno zapříčinila změna závěti, kterou Lisa Marie Presleyová provedla v roce 2016, tedy sedm let před svou předčasnou smrtí. Svou matku Priscillu a bývalého manažera Barryho Siegela tehdy vyškrtla ze seznamu správců, již mohou po její smrti nakládat s jejím majetkem. 

Babička proti vnučce

Legálními správci ponechala jen své dvě děti – dceru Riley a syna Benjamina. Ten ale v roce 2020 spáchal v pouhých 27 letech sebevraždu, a jedinou správkyní tak zůstala herečka a modelka Riley Keoughová. 

Tato změna ovšem vůbec nepotěšila babičku Priscillu. Ba co víc; od smrti své dcery odmítá změnu v závěti přijmout, a dokonce ji napadla i soudně. Argumentuje tím, že není notářsky ověřená a údajně nesedí ani podpis. Pokud by jí soud dal za pravdu a změnu by neuznal, platila by původní verze, ve které Priscilla figuruje také. 

Riley, která na pohřbu své matky Lisy Marie překvapila malou dcerkou ve své náruči, je podle informací médií z celé záležitosti zdrcená. Zdroj z okolí rodiny prozradil webu Page Six, že aktuálně s babičkou přerušila kontakty.

Riley nechce válku

„Riley a Priscilla spolu nemluví. Jejich vztah se hodně změnil, je to pravda. Je to hrozně smutné... Právě teď by přitom Riley babičku potřebovala nejvíc,“ tvrdí zdroj. 

Příbuzné si přitom kdysi byly velmi blízké. „Riley poznává svou babičku z úplně jiné stránky,“ říká zdroj a dodává, že by si vnučka nepřála nic jiného, než se konečně usmířit. 

„Riley nechce válku. Vždycky měla s babičkou dobré vztahy. Lisa měla s mámou určité problémy, ale děti do toho nikdy nezatahovala,“ uvedl zdroj. 

Riley Keoughová má za sebou v tuto chvíli rozsáhlý právní tým. Soudní slyšení v Los Angeles je naplánováno na 13. dubna letošního roku. 

Video
Video se připravuje ...

Elvis Presley – Od sexuálního symbolu po totální vyčerpání. Jak král rock 'n' rollu změnil hudbu Videohub

Fotogalerie
144 fotografií