Lisa Marie Presleyová (†54) byla sice jedinou dcerou, která vzešla z manželství Elvise Presleyho (†42) a Priscilly Presleyové (77), pohledná herečka ale později zplodila ještě syna Navaroneho s filmovým producentem Marcem Garibaldim (68). 

A právě Navarone, jinak též frontman kapely Them Guns, nyní po dlouhé době veřejně promluvil. „Všichni o mně vědí, ale nikdo mě opravdu nezná,“ svěřil se pro People. Jako malý se prý dostával do problémů mnohem častěji než jeho vrstevníci... Ne snad, že by byl takový lump, ale všichni prý toužili poznat osobně jeho matku. „Vymýšleli si jakékoli důvody, aby s ní mohli mluvit,“ uvedl. 

Smrt jeho nevlastní sestry Lisy Marie ho zdrtila. „Pořád mi to připadá úplně neskutečné,“ smutní. Žádné další sourozence už hudebník nemá, po Lise Marii má ale ještě neteř Riley (33) a dospívající dvojčata Harper a Finley (14). 

Video
Video se připravuje ...

Elvis Presley – Od sexuálního symbolu po totální vyčerpání. Jak král rock'n'rollu změnil hudbu. Videohub

Závislost na drogách

Rodina plná slavných osobností k sobě přitahovala velkou pozornost a mladý Navarone ji nesnášel zrovna dobře. Už v době dospívání začalbrát drogy a užívat heroin. Naštěstí ale do závislosti nespadl naplno. „Dal jsem si tak každé tři měsíce, nebo když měl někdo kolem,“ přiznal. 

Ošklivé závislosti se ale bohužel přece jen nevyhnul... „Myslel jsem, že si dávám heroin, ale ukázalo se, že jsem si dal fentanyl. To byl jinačí matroš. Stal jsem se na tom naprosto závislý, potřeboval jsem to každých 45 minut,“ popsal náročné období. 

Šťastný konec

Naštěstí to nakonec dobře dopadlo a Navaronemu se podařilo démonů zbavit. Když v roce 2020 přišel covid a jeho tehdejší přítelkyně zůstala doma ve Švýcarsku, nebyl ji jako závislý schopný navštěvovat. „Nechtěl jsem s sebou všude tahat fentanyl,“ přiznal. Rozhodl se proto, že je čas s drogami skoncovat. 

Nějaký čas prý strávil v posteli v poloze plodu, po čase se dokázal přesunout i do sauny. „Celý svět byl najednou lepší,“ svěřil se, když závislost překonal. 

Nakonec se pro Navaroneho všechno v dobré obrátilo. Milovanou Elisu si v roce 2022 vzal za manželku a se svou kapelou co nevidět vydá nové album. 

Fotogalerie
102 fotografií