Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Šokující nález při policejní kontrole: Muž měl v kufru mrtvolu manželky!

Šokující nález při policejní kontrole: Muž měl v kufru mrtvolu manželky, v autě cestovaly i děti! (ilustrace)
Šokující nález při policejní kontrole: Muž měl v kufru mrtvolu manželky, v autě cestovaly i děti! (ilustrace)  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: pma - 
31. července 2023
05:00

V neděli 23. července zastavila rakouská policie v Ansfeldenu nedaleko Lince při běžné silniční kontrole náhodný automobil „Vím, že jsem hledaný. Nemám řidičský průkaz a v kufru mám mrtvolu,“ šokoval policisty řidič Florian O. (39). Následně se ukázalo, že muž mluví pravdu. V zadní části vozu ležela jeho manželka (†38) přikrytá jen prostěradly. V autě cestovaly i tři děti (15,11 a 5 let).

Na nedělní směnu jen tak nezapomenou policisté z rakouského Ansfeldenu. Jeden ze zastavených řidičů jim totiž s ledovým klidem řekl, že má uvnitř vozu mrtvolu své manželky.

Žena se nechtěla léčit?

Německá televize RTL uvedla, že měla žena dle názoru žalobců zemřít přirozenou smrtí. Údajně měla mít diagnostikovanou rakovinu prsu, odmítla se však léčit. Podle Floriana O. jeho žena zemřela jen pár hodin předtím, než jej při silniční kontrole zastavila policie. To potvrdila i úterní pitva. „Neexistují žádné známky násilí z třetí strany. Stále se čeká na toxikologickou zprávu,“ napsal deník Tips Linz.

Manželku chtěl muž zřejmě pohřbít na dosud neznámém místě a děti ve věku 15,11 a 5 let, které v autě s mrtvou maminkou také cestovaly, odvézt k příbuzným.

Organizátor demonstrací a popírač koronaviru

Florian O. je v současnou chvíli ve vazbě. Podle policie se jedná o známou postavu. Muž byl v hledáčku tamní policie od loňského srpna. Tehdy se nedostavil k soudnímu jednání, které proti němu bylo vedeno. Podle státního zástupce přirovnával koronavirová opatření k holokaustu. V minulosti podle rakouských médií také organizoval demonstrace proti koronavirovým opatřením. O děti páru se v současné době stará tým krizové intervence, uvedla policie.

Video  Insta Crime Podcast: Dceru slavného spisovatele uškrtil její manžel.  - pdc, icp, Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

 

Kristýna Fla ( 1. srpna 2023 17:30 )

Druhý Dušek přiměl ženu, aby se neléčila, pouze alternativně, tak zemřela. Prošetřila bych i tuto možnost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání