Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Dvojčátka (†4) si lehla do truhly na hračky. Ve spánku se uvnitř udusila!

Autor: pma - 
9. září 2023
15:22

Partneři Sadie a Don z Jacksonville na Floridě zažívají neskutečné trauma. Před pár dny přišli o svá milovaná čtyřletá dvojčátka Kellan a Auroru. Smrt holčiček nastala poté, co usnuly v dřevěné truhle na hračky a udusily se v ní. Zdrcení rodiče tragický příběh sdíleli na sociálních sítích, aby varovali před nebezpečím, o kterém mnozí nemají ani tušení.

25. srpen probíhal u rodiny Dona Starra a Sadie Myersové jako každý jiný. Don šel večer uložit jejich čtyři potomky ke spánku. Po nějakém čase se domů vrátila z práce i maminka dětí a šla si rovnou lehnout.

„Když jsem se vrátila z práce, děti už byly uložené v posteli, a tak jsem šla spát i já. Dvojčata se zřejmě ráno brzy probudila a rozhodla se, že si budou hrát. Dělala to často a vždycky pak usnula na nějakém divném místě s hračkami rozházenými kolem sebe,“ napsala před pár dny Sadie na sociální sítě.

Mami, našel jsem je!

Ta po probuzení dvojčátka nemohla najít. Celá rodina začala panikařit. Jednotliví členové začali prohledávat dům. Nakonec holčičky objevil jejich bratr. „Mami, našel jsem je! Jsou pitomé, jenom si lehly do krabice s hračkami a spí,“ volal chlapec na Sadie. Když ale matka přišla k dřevěné truhle z cedru, tušila, že je něco špatně. „Během několika sekund jsem věděla, že něco není v pořádku, a také jsem si rychle uvědomila, že už je příliš pozdě,“ uvedla matka.

Do truhly si většinou dvojčátka dávala své plyšáky. Podle rodičů si holčičky zřejmě vytáhly všechny hračky a pak si do truhly vlezly a usnuly. Jenže během spánku se zřejmě jedna ze sester pohnula a omylem zavřela víko. Ve spánku si pak dívenky vydýchaly vzduch a udusily se.

Rodiče varují ostatní

„Málokdo ví, jaká je to bolest, ztratit dvě děti současně a ještě způsobem, který vůbec nedává smysl,“ svěřila se s ohromnou bolestí Sadie. Jí ani jejího muže ani ve snu nenapadlo, že k něčemu takovému může vůbec dojít. „Jedna z věcí, kterou jsem nevěděla, a jsem si jistá, že nejsem jediná, je, že většina dřevěných truhlic na hračky je po zavření vzduchotěsná a zvukotěsná,“ dodala matka zesnulé Aurory a Kellan.

Rodiče také apelovali na všechny, aby se podobných truhel raději zbavili a nedošlo už k žádnému podobnému neštěstí. „Doufám, že pokud máte takovou krabici na hračky, okamžitě ji zničte!“ varovala všechny Sadie.

lokii ( 11. září 2023 18:00 )

Nemohu pochopit, jak muze matka spat, kdyz jsou tak male deti probuzene. Nejen, ze jsem se snazil vstat driv nez deti, abych mela vsechno pripravene nez vstanou ony, ale i kdyz se mi nepovedlo se probudit drive, tak jsem rozhodne vstala s detmi.
Tohle se vubec nemuselo stat, kdyby byl nekdo z dospelych nablizku. Jak dlouho tam ty deti musely byt?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání