Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nastávající maminku (†17) zabil elektrický proud. V koupelně si chtěla nabít telefon!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Profimedia)
Autor: pma - 
25. srpna 2023
09:40

Sedmnáctiletá Jennifer Karolaynová si chtěla ulevit od těhotenských bolestí a napustila si teplou koupel. S sebou do koupelny si vzala i mobilní telefon, který si chtěla dát do nabíječky. Ta byla ale zřejmě navlhlá a dívku zasáhl elektrický proud. Nastávající maminka nehodu bohužel nepřežila.

Ohromnou tragédii zažívají blízcí teprve sedmnáctileté budoucí maminky Jennifer Karolaynové. Minulý týden si chtěla ve svém bytě ve čtvrti Monte Castelo Campina Grande v brazilském státě Paraiba dát relaxační koupel.

Poté, co vylezla, chtěla si Jennifer dát svůj mobilní telefon do nabíječky. Tu ale podle výpovědi manžela, který s partnerkou v osudný den v bytě pobýval, zapojila do prodlužovací zásuvky. Ta byla ale v důsledku koupele vlhká. Když Jennifeřin manžel uslyšel hlasitý křik, došlo mu, že se stalo něco hrozného.

V koupelně našel zhroucenou manželku, kterou jen před pár okamžiky projel silný elektrický výboj. I přes včasný zásah záchranné služby nastávající maminka svůj boj s životem prohrála. Jen za pár dnů měla Jennifer porodit vytoužené miminko.

Podle policejního šéfa z Campina Grande je případ v současnou chvíli vyšetřován jako nehoda.

diskutujici ( 26. srpna 2023 19:04 )

No a nabil se nebo ne?

Lakynka ( 26. srpna 2023 00:06 )

Co na to říct když jsou lidi hloupý jen i..to by si vzal si vany mobil to jsou ti mladí musí mít mobil všude lezou na stožáry na vagony jak dementi kuli tomu aby byli in no mají co chteji

Celebrity-chachacha ( 25. srpna 2023 18:34 )

Bez mobilu ani ránu.

verka1 ( 25. srpna 2023 17:34 )

Kecaji.

krapotkin ( 25. srpna 2023 16:11 )

To fakt někde existuje ? Zástrčka hned u vany ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání