Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Matyáše (2) probil na řetízkovém kolotoči elektrický proud: Obsluhovalo ho dítě a majitel byl opilý

Řetízkový kolotoč
Řetízkový kolotoč  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
9. července 2023
19:59

K šílenému incidentu, ze kterého vstávají vlasy hrůzou na hlavě všem rodičům, došlo ve slovenské Horní Krupé. Na řetízkovém kolotoči probil teprve dva a půl roku starého Matyáše elektrický proud. Atrakci přitom provozovalo teprve čtrnáctileté dítě. K tomu byl její majitel opilý.

Na místě se zrovna konala Slavnost obce. Dítě probil proud během jízdy. Za asistence policie bylo poté ošetřeno a převezeno do nemocnice. Matyáš měl štěstí v neštěstí. Neutrpěl totiž vážnější zranění.

Jak uvedli strážci zákona na sociální síti, kolotoč mělo provozovat teprve čtrnáctileté dítě – věc nevídaná. Aby toho nebylo málo, majitel atrakce byl pod vlivem alkoholu. V dechu měl 0,11 mg/l alkoholu. Policie se případem dále zabývá. 

Video  Zřícení kolotoče v Číně  - Youtube
Video se připravuje ...

Vaclav Koukal ( 11. července 2023 22:34 )

No ale podle tabulek je 0,11 mg/l je 0,23 promile. Takže jedno pivko. To asi nevěděl o světě

Jokl ( 11. července 2023 09:07 )

K šílené u incidentu došlo na a kde vlastně,když se to stalo na Slovensku v Horní Krupé,zřejmě nedaleko Havlíčkova Brodu,protože na Slovensku je jen Horná Krupá nedaleko Trstína.Redaktůrek Blesku byl zřejmě pod vlivem,když to smolil a to ve věším množství než je 0,11,což odpovídá asi tak 2dcl piva a ani to ne.Škoda,že jste nenapsal,že se válel po zemi a vydával nesrozumitelné skřeky.Možná ten váš pisálek měl halucinace z horká.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání