Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Holčička přišla na svět ještě před příjezdem záchranářů: Po 5 hodinách jeli na místo kvůli porodu znovu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: rc, klb - 
2. srpna 2023
13:01

Napilno měli v úterý středočeští záchranáři. Na operační středisko volal tatínek, že jeho partnerka rodí a zřejmě to nestihnou do porodnice. Na pomoc vyrazili záchranáři. Ovšem holčička měla naspěch a narodila se ještě před jejich příjezdem! Zhruba o pět hodin později se podobná situace opakovala, a to ve stejné obci.

Na tísňovou linku volal v úterý krátce po deváté hodině nastávající tatínek s tím, že jeho partnerka začala rodit a zřejmě to nestihnou do porodnice včas. Na pomoc jim ihned vyrazila lékařka Sylvie, řidič Michal, záchranářka Zuzana a řidič Radek.

Ovšem holčička spěchala na svět. „Narodila se ještě před příjezdem záchranářů. Statečné mamince byl celou dobu oporou tatínek a na telefonu naše operátorka Radka,“ uvedli na sociální síti facebook středočeští záchranáři.

Zhruba o pět hodin později vyjížděli znovu k porodu, a to do stejné obce! „Stejná posádka vyráží opět k porodu a opět do stejné obce. Stejně jako v prvním případě druhorodička a porod postupuje rychle,“ informovali záchranáři s tím, že se narodila opět holčička. Tentokrát ale miminko počkalo na příjezd sanitky. „Statečná maminka porodila s pomocí našich kolegů,“ uzavřeli záchranáři.

Blesk kalkulačka - přemýšlíte o životním pojištění?

Video  Rizikové těhotenství: Musí ho žena "odležet"?  - Videoredakce ženských webů
Video se připravuje ...

bumplesk ( 3. srpna 2023 04:33 )

A to je jako krimi ? Přestaňte už tam chlastat Pleskači!!!

Uživatel_5650027 ( 2. srpna 2023 13:25 )

Mnoho zdraví a štěstí v životě holčičkám i maminkám!,🍀🍀🍀 Tatínkům také! Jste opravdu oporou!✌️

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání