Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hvězda OnlyFans se poprala s manželkou svého milence: Divokou rvačku zachytila kamera!

Autor: rc - 
21. července 2023
22:44

Hromadná bitka se strhla 9. července v luxusním hotelu v Las Vegas. Hvězda OnlyFans Danielle Pertusiellová (24) se svou kamarádkou procházela hotelovým kasinem, když se na ni vrhla žena se svou kamarádkou. Čtveřice žen se začala prát.  Důvodem divoké rvačky měla být nevěra! Perusiellovou napadla manželka jejího milence.

Po sociálních sítích se začalo šířit video divoké bitky, která vypukla začátkem července v hotelu Wynn v americkém městě hříchu. V hotelovém kasinu se popraly čtyři ženy! Mezi výtržnicemi byla i hvězda erotické stránky OnlyFans Danielle Pertusiellová. Čtyřiadvacetiletá žena policistům podle informací amerického deníku New York Post vypověděla, že byla se svou kamarádkou Amandou Colladovou (29) na večírku na střeše hotelu a odtamtud mířily na toaletu. Ovšem v tu chvíli ji někdo udeřil pěstmi do zad. „Danielle se otočila a okamžitě poznala útočníka,“ uvedli policisté.

Mělo se jednat o manželku jejího milence! Dvojice žen se začala prát a do rvačky se zapojily i jejich dvě kamarádky. Policisté uvedli, že se Danielle přiznala, že s manželem ženy randila. Nevěrný manžel v tu chvíli v Las Vegas nebyl. Bitku mezi čtveřicí žen zachytil na kameru jeden z hostů kasina, který zrovna hrál poker. Jakmile slyšel rozruch, vzal svůj mobilní telefon a začal točit. Video následně publikoval na sociální síti Twitter. Ve videu je vidět, jak do sebe ženy mlátí. Dokonce po sobě měly házet boty a tahat se za vlasy. Odtrhnout je musela ochranka.  

kamjdu ( 22. července 2023 03:04 )

Zdegenerované, ubohé, je USA. Bůh je na straně Rusů.

Jiří Zvěřina ( 21. července 2023 23:45 )

Přes držku by měl dostat ten chlap a ne jeho milenka, přeci...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání