Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

»Nejvíce sexy máma (39) s dcerou (21)« z Velké Británie: Splní erotické sny svých fanoušků!

Autor: rc - 
16. června 2023
22:04

Senzací sociálních sítí se staly matka s dcerou! Jema Gilsenanová a její dcera Ellie  mají tisíce fanoušků na instagramu. Fanoušci jsou z dvojice naprosto paf a označují je za „nejvíce sexy matku s dcerou“ v celé Británii. Jema a Ellie se proto rozhodly splnit přání svých fanoušků a založit si společný účet na erotické stránce OnlyFans! 

V době pandemie koronaviru se Ellie rozhodla, že zkusí štěstí v porno průmyslu. Původně plánovala, že se uchytí v businessu, ale nakonec se rozhodla jít ve šlépějích své mámy Jemy, která pracovala jako modelka. Tehdy jí bylo pouhých osmnáct let. Ovšem nestyděla se jít s kůží na trh a nakonec si vydobyla velkou základnu fanoušků. Na sociální síti instagram má Ellie, která vystupuje pod uměleckým jménem McKenzie Blue, více než 14 tisíc sledujících.

Její máma Jema má na instagramu  fanoušků ještě o několik tisíc více. Na sociální síti vystupuje pod jménem Levi. Od roku 2020 působí i na platformě Babestation. Na svou dceru je prý pyšná. „Obdivuji, jak je sebevědomá a nenechá se ničím převálcovat. Nemohu být na ni pyšnější,“ říká o dceři, s níž dokonce plánuje spojit síly. „Většina mých fanoušků jsou fanoušci mé matky. Je to celé o fetiši máma a dcera,“ uvedla Ellie pro britský deník Daily Star s tím, že když má s klienty sex po telefonu, až 80% volajících zmiňuje její mámu. Hodně lidí si prý myslí, že jsou sestry a nevěří, že Jema je její matka.

Nakonec se rozhodly, že si založí společný účet na erotické stránce OnlyFans. „Chtěly jsme to už dlouho udělat, ale vždy nám do toho vlezlo něco jiného,“ dodala Ellie. 

Video  Sexy pilotka (31) brázdí oblohu v obřím boeingu.  - Instagram: dutchpilotgirl
Video se připravuje ...

diskutujici ( 17. června 2023 07:55 )

Dík, noční můry mám i bez nich.

y1xcvbnm ( 16. června 2023 23:55 )

Jako u Kubelků, že ?

Zobrazit celou diskusi