Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

„Já a můj syn“: Playgirl se nechala vyfotit s hadem

Autor: štt - 
9. července 2023
09:45

Známá sexy vědkyně nyní do přírody vzala i svou kamarádku. Modelce věnovala hada a ta si jej hned zamilovala. Mluví o něm jako o svém vlastním dítěti.

Rosie Moore má na Instagramu desetitisíce fanoušků. Na svém profilu totiž sdílí fascinující fotografie s exotickými zvířaty. Kráska se neštítí všemožné havěti, před níž by se většina lidí běžela schovat.

Nedávno své přítelkyni předala hada, napsal Daily Star. Christin Schultzová se poté s plazem nechala vyfotit a k příspěvku napsala: „Já a můj syn“. Modelka má rovněž blízký vztah k přírodě a v minulosti pózovala například s lemury či slony.

Rosie se přezdívá jako nejvíc sexy vědkyně na světě nebo Steve Irwin s dlouhými nehty. Šestadvacetiletá žena je totiž vystudovaná geoložka a pracuje ve správě vodních zdrojů ve městě Delray na Floridě.

Během své práce se často setkává s divokými zvířaty. Nedávno šokovala videem, na kterém spolu s kolegy vyndali obří krajtě aligátora z břicha.

Vedle toho si Rosie přivydělává jako modelka. Sama říká, že našla díru na trhu, když se nechává fotit během potápění s mořskými živočichy. Je pravda, že málokterá modelka toto dokáže.

Video  Už budu! Nelze do sebe strkat kdeco. Dominika popsala, jak vydržet v byznysu  - pdc, ub, Jedlička, Chebotareva, Marek
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi