Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Syn (33) Hugha Hefnera prodává nahé fotky: Potřebuje peníze na komiksy!

Autor: rc - 
19. června 2023
23:07

Na známou stránku pro dospělé se rozhodl připojit Marston Hefner (33). Syn Hugha Hefnera, zakladatele pánského časopisu Playboy, je vášnivým sběratelem komiksů a Pokémonů. Aby mohl financovat svůj nákladný koníček, rozhodl se jít s kůží na trh!

Ve šlépějích svých rodičů se rozhodl jít Marston Hefner. Třiatřicetiletý muž je potomkem Hugha Hefnera a bývalé Playmate Kimberley Conradové (60). „Věřím, že na nahotě nebo sexualitě není nic špatného,“ uvedl Hefner pro britský deník Daily Star s tím, že když vyrůstal, všude po domě se prý povalovaly výtisky časopisu Playboy. Na nahotě podle něj není nic špatného, ba naopak.

Právě proto se rozhodl přidat na erotickou stránku OnlyFans. Hefner je vášnivým sběratelem komiksů. Obzvlášť miluje Pokémony. „Mám opravdu rád komiksy, mám rád kartičky s Pokémony. Jsem sběratel,“ přiznal Hefner, že se jedná ale o poněkud nákladný koníček. Prodej hambatých snímků je prý docela lukrativní business. Kolik si ale na erotické stránce vydělá, neprozradil. Jeho manželka ale z jeho přivýdělku není zrovna nadšená. „Není moc ráda, že jsem na OnlyFans, byla by raději, kdybych se tam nepřihlásil, ale daleko důležitější je pro ni to, že jdu za svými sny a zájmy,“ dodal.  

Video  Deset ikonických titulek Playboye  - youtube/10B&W
Video se připravuje ...

Kristýna Fla ( 21. června 2023 18:26 )

Chlapec je mentálně postižený?

Zobrazit celou diskusi