Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Z vojandy bikiny barmankou: Díky uniformě má kráska (23) větší dýška!

Autor: rc - 
8. července 2023
21:46

Kráska Cheyanne Longová (23) sloužila u Letectva Spojených států. Nakonec se ale rozhodla změnit kariéru a začala pracovat v baru, v němž obsluhuje pouze v titěrných bikinách, a na erotické stránce prodává dráždivé fotografie. Navíc přiznává, že když před zákazníky zmíní, že je veteránka, dostane větší dýška!

Rodačka z Kalifornie sloužila na letecké základně v Los Angeles. U Letectva Spojených států byla tři roky. Cheyanne Longová prý úspěšně prošla výcvikem a nikdy se nedostala ve službě do problémů.

Ovšem nakonec si uvědomila, že vojenská kariéra není nic pro ni. V březnu letošního roku jí skončila smlouva a ze základny zamířila do baru.

Obsluha v bikinách

Třiadvacetiletá kráska začala pracovat jako barmanka v bikinách! Zároveň se rozhodla prosadit se na sociálních sítích, kde si už stačila vybudovat poměrně pěknou základnu fanoušků. Velkou pozornost si získala zejména na sociální síti TikTok, kde publikuje dráždivá videa.

V jednom z videí uvádí, že když zmíní, že je bývalá vojačka, dostane větší dýška! Tisíce zhlédnutí mělo video, ve kterém ukazuje svou „dopolední“ a „večerní“ uniformu. Nejdřív se ukáže ve vojenském mundúru a následně v plavkách, kde do kamery vyšpuluje zadeček s obrázkem vlajky.

Jak se svěřila britskému deníku Daily Star, původně plánovala pracovat jako striptérka. Nicméně hned ve třech striptýzových klubech ji odmítli. Cheyanne si prý hodlá ušetřit dostatek peněz, aby si mohla splnit svůj sen a stát se hollywoodskou hvězdou.

Kromě toho, že pracuje v baru, má účet na stránce pro dospělé, kde fanouškům prodává fotografie a videa s lechtivým obsahem. V baru má prý velký úspěch. Klienti si ji natolik oblíbili, že si dokonce nechali udělat trička s její podobiznou! „Skutečně se cítím jako celebrita,“ uvedla.

Video  Krásná Cheyanne Longová odešla od armády a přidala se na OnlyFans. Navíc pracuje v baru, kde obsluhuje pouze v bikinách.  - TikTok/ shyshypan
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi