Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sexy domina (32) ponižuje muže za peníze: Vydělává miliony!

Autor: rc - 
24. srpna 2023
23:21

Influencerka a profesionální domina si přijde na pořádný balík díky tomu, že ponižuje úspěšné muže. Kráska, která vyrostla v muslimské rodině, má na sociální síti tisíce sledujících a nosí hidžáb z latexu. Za odvážné oblečky už prý utratila téměř dva miliony Kč!

Kráska na sociální síti Instagram vystupuje pod jménem Mistress Cleopatra. Kromě toho, že je úspěšnou influencerkou, si navíc vydělává tím, že ponižuje muže. Její služby vyhledávají ředitelé, lékaři a další boháči. Dvaatřicetiletá žena plní svým klientům nejtajnější přání a fantazie a tím jim prý pomáhá překonat traumata z dětství.

„Rádi se nechávají ponižovat, protože mnoho z těchto mužů si prošlo ve škole šikanou. Chtějí, abych je ponižovala, někdy i fyzicky. Mají rádi, když se jim směji a šikanuji je – prostě mají touhu to znovu prožít,“ uvedla domina pro britský deník Daily Star s tím, že na konci každého setkání si spolu povídají o jejich touhách a důvodu, proč si rádi nechávají rozkazovat. „Dáme si skleničku, zasmějeme se, popovídáme si o tom, co budeme dělat příště a jdeme každý svou cestou,“ popsala.

„Je to víc psychologické než sexuální,“ uvedla influencerka a dodala, že její služby vyhledávají zejména úspěšní muži. Měsíčně si prý jako domina vydělá i bezmála dva miliony Kč.

Kráska se narodila v Egyptě a vyrostla v muslimské rodině. Z rodné země ale odešla už v roce 1998 a od té doby bydlí v Amsterdamu a nezdráhá si obléci ani hidžáb z latexu. 

Video  Milovnice silikonů Sonja Lahtinen a Marianne Adeline Kallio  - Instagram
Video se připravuje ...

stoura ( 26. srpna 2023 12:48 )

Zobrazit celou diskusi