Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Kazatel z OnlyFans: Muž dal sbohem církvi, aby se mohl oddávat sexu!

Autor: štt - 
18. června 2023
22:26

Vagner O Fera (34) po letech oddané služby opustil evangelickou církev. Důvod? Spolu se svou manželkou toužili po naplněném sexuálním životu. Nyní mají i vlastní účet na OnlyFans, kde nabízejí peprný obsah ze své ložnice.

Každého definuje prostředí, ve kterém vyrůstá. Vagner O Fera se narodil do přísně křesťanské rodiny. Chlapec byl celý život veden k protestanským hodnotám a rozhodl se stát knězem.

V podobném prostředí vyrůstala i o tři roky mladší Bella Mantovaniová, do níž se Vagner zamiloval. Stále věřící pár pro deník The Mirror sdělil, že oba čekali, než budou oddáni, aby spolu mohli mít první sex. 

Sexuální zážitek naprosto změnil jejich dosavadní životy. Nejdříve spolu objevovali vlastní smyslnost, ale to jim brzy nestačilo. Chtěli své vnímání prohloubit a sdílet jej i s někým jiným, než pouze se svým vlastním partnerem. Rozhodli se proto překročit jedno církevní tabu a navštívili swingersparty.

Tajemství se jim nepodařilo udržet pod pokličkou a o manželech začaly kolovat veřejné pomluvy. Mladý kazatel skončil na koberečku, kde se zpovídal představitelům církve „ze svého hříchu“.

Vagner v té době procházel hlubokou krizí víry. Věděl, že to, co dělá, je v rozporu s církví, ale ne s jeho vírou. V polovině roku 2018 se proto rozhodl vzdát své kazatelské funkce a opustit město. S manželkou nejdříve pekli koláče, ale byznys jim brzy zkrachoval a ocitli se bez práce.

Na jedné ze swingersparty se dozvěděli o platformě OnlyFans a po chvíli váhání se rozhodli založit vlastní účet. V té době stále navštěvovali farnost, když se ale kazatel dozvěděl, čím se živí, veřejně je odsoudil. Vagner i Bella přesto znovu upřednostnili svou sexualitu a byznys. Oba dva však nadále věří v Boha.

Video  Už budu! V teplákách i nahá. Dominika popsala, co chtějí její fanoušci  - pdc, ub, Jedlička, Chebotareva, Marek
Video se připravuje ...

MarekBadatel ( 19. června 2023 00:19 )

Bůh přeci nezakazuje sex. Spíše naopak. Vůbec to není o tom žít nějakým asketickým životem, něco si odpírat nebo něco takového. Ale jaksi za určitých podmínek. No tak ať se vyřádí a pak se zase vrátí zpátky a uvědomí si co jsou ty pravé skutečné hodnoty.

Zobrazit celou diskusi