Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nekřičela, řekl prý údajný únosce a vrah Maddie! Tvrdí to svědek

Autor: rc - 
3. července 2023
19:01

Madeleine McCannová zmizela v portugalském Algarve v roce 2007 a ani po šestnácti letech není jasné, co se s britskou holčičkou stalo. V případu však nyní promluvil svědek, který se v minulosti přátelil s hlavním podezřelým Christianem B. Svědek prý uvedl, že Němec se v portugalském letovisku vloupával do prázdninových domů, aby okrádal turisty.

Madeleine McCannová zmizela 3. května 2007 z apartmánu v portugalském Praia da Luz. Britská holčička tam trávila dovolenou se svými rodiči a sourozenci. Osudného večera rodiče uložili své potomky do postýlek a odešli do nedaleké restaurace se svými přáteli. Ratolesti chodili pravidelně kontrolovat a při jedné z kontrol zjistili, že Maddie není ve své postýlce. Po dívce začali pátrat policisté i dobrovolníci, ale po dívce jakoby se slehla zem. 

V roce 2020 německý státní zástupce Hans Christians Wolters označil za hlavního podezřelého ze zmizení Maddie Christiana B., který si v současnosti odpykává trest za znásilnění a pedofilii. Nicméně Christian B. popírá, že by měl se zmizením dívky cokoli společného.

V případu se ale objevil svědek Helge B., který se podle informací britského deníku Daily Mail s Christianem B. v minulosti přátelil. Svědek uvedl, že se Christian B. chlubil speciální sadou na otevírání dveří a zámků, pomocí níž se „vloupával do prázdninových domů, hotelů, aby okrádal turisty.“ Do budov se měl vloupávat právě v portugalském Algarve.

„Od Christiana jsem věděl, že používá nástroje k vloupání do hotelů a prázdninových domů, aby okrádal turisty. Dokáže otevřít jakékoli dveře,“ uvedl prý svědek. Zároveň dodal, že se mu dokonce měl Christan B. svěřit, že Maddie unesl! „Nekřičela,“ měl mu Christian B. údajně říci.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání