Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kamílek (8) zažíval peklo na zemi: Nevlastní otec (27) ho málem utýral k smrti!

Autor: štt - 
14. dubna 2023
19:09

Polskou společností hýbe případ týraného Kamílka (8). Na začátku dubna se na povrch dostala řada děsivých svědectví o dlouho přehlíženém domácím násilí. Jak dlouho musel chlapec trpět, než skončil na jednotce intenzivní péče?

Případ se dostal na povrch 8. dubna. Ten den zuboženého chlapce převzal do péče jeho biologický otec. Poté, co synovi sundal oblečení, objevil na jeho těle řadu hrozivých zranění. Ihned proto zavolal záchranku, ale to ještě netušil, v jak vážném stavu se jeho syn nachází… Po převozu do nemocnice začal boj o jeho život.

Zalarmovaní policisté brzy zjistili, že za vážným případem týrání nejspíše stojí chlapcův nevlastní otec Dawid B. (27). Dle polského serveru Super Express měl 29. března muž dítě nejdříve polít vařící vodou a poté ho položit na rozpálený sporák. Magdalena B. (35), která spolu s mužem skončila ve vazbě, na utrpení vlastního dítěte nijak nezareagovala. Nedávno se ukázalo, že k týrání docházelo delší dobu.

Centrum sociální péče v Čenstochové rodinu několik let sledovalo a o zdraví dítěte se aktivně zajímalo. Dále kontrolovalo, zda žák pravidelně dochází do školy a jak si během výuky vede. Úřad sociální péče dokonce v roce 2021 podal žádost, aby byla matka zbavena péče o dítě. Soud však žádosti nevyhověl.

Nedávno společnost zabývající se ochranou dětských práv na svém facebookovém profilu zveřejnila řadu fotografií, které pocházejí z března letošního roku. Na jedné lze vidět smutného Kamílka s rozbitým rtem. Na druhé stojí s rukou v sádře. Zástupci jeho školy o podezřelém zranění ihned zpravili místní úřady. Magdalena B. pak na dotaz, kde chlapec k úrazu přišel, odpověděla, že upadl.

Žena i její přítel skončili ve vazbě. Dawid B. se bude u soudu zodpovídat z pokusu o vraždu a týrání dítěte zvlášť krutým způsobem. Matka byla pouze obviněna z napomáhání.

Video  Muž (21) z Karlovarska věznil, týral a znásilňoval stejně starou ženu.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

new era ( 16. dubna 2023 12:26 )

👍👍👍👍👍

new era ( 16. dubna 2023 12:26 )

👍👍👍👍👍👍

new era ( 16. dubna 2023 12:26 )

Furt tady melu v komentarich dokola, ze stejny trest ma jit i spoluvinikum i idiotskym soudcum. Chudak kluk. Maji stesti, ze to prezil. To musely byt krute bolesti 🫂❤️ Tam mohlo klidne dojit k zastave srdce! Bude mit dozivotni i psychicke i fyzicke nasledky. Proc si takovi lidi vubec delaji deti 😡😡😡😡😡😡😡 a na co mame zakony, kdyz to pak dostane do ruky zmetek, ktery rozhodne ve prospech tyranskych rodicu.

N Nxn ( 15. dubna 2023 10:10 )

Matku potrestat úplně stejne za neposkytnutí pomocí, která v tomto případě úmyslně vede ke smrti, tedy vraždě, tím,že nekonala.
Soudce potrestat za rozhodnutí před dvěma lety - byly tam důvody, dítě nechal matce, taky vinen. Proč si pořád tolik soudců myslí,že otcové nejsou schopni se dobře starat o své děti?

begonie ( 15. dubna 2023 09:17 )

Je pan soudce hrdý na své rozhodnutí před 2 lety nechat chlapce v péči matky??????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání