Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Případ zmizení Míši Muzikářové: Sebevražda podezřelého otčíma a obnovení pátrání!

Autor: VaB - 
9. listopadu 2022
05:00

Michaela Patricie Muzikářová byla žákyní šesté třídy v Ústí nad Labem, když v lednu roku 2017 záhadně zmizela. Policie po ní intenzivně pátrala, bohužel bez úspěchu. Jediný hlavní podezřelý a přítel Míšiny matky Otakar S. spáchal sebevraždu. Policistům případ zřejmě nedá spát, objevil se i v policejním kalendáři, který připomíná nevyřešené případy z minulosti.

Zmizela 11. ledna 2017, policii se tehdy nepodařilo zjistit přesně kdy - do školy, kam pravidelně chodila, ale Michaela Muzikářová už nikdy nedorazila. Všichni doufali, že se brzy objeví. Bohužel ani po letech to nevypadá, že by existovala nějaká stopa k nalezení tehdy dvanáctileté dívky.

„Byla žákyní 6. třídy základní školy. Zmizela náhle, aniž by byl blíže znám její pohyb. Nikdy dříve nebyla pohřešována,“ popisují kriminalisté. V Ústí nad Labem, kde žila s maminkou a nevlastním otcem, tehdy probíhala jedna obrovská pátrací akce za druhou.

Dokonce přijel i speciálně vycvičený pes z Německa, ani ten ale k nalezení dívky nepomohl.

Nad celým případem visí dodnes mnoho otazníků, proč dívka zmizela, kde je, co se jí stalo, případně kdo by jí mohl něco udělat. Tehdy byl hlavním podezřelým ze zmizení dvanáctileté Míši přítel její maminky, Otakar S.

Podle médií policie tehdy vyčkávala s jeho zadržením. Doufali totiž, že je k Míše zavede. Ten se ale místo toho stihl v domě na Plzeňsku oběsit. Před tím byl ale několikrát u výslechu a na detektoru lži.

V loňském roce se případ Muzikářové opět na chvíli „oživil“. Policisté v obci Kumberk na Plzeňsku odčerpávali odpadní jímku s tím, že měli pátrat právě po dívce. Údajně dostali tip, dodnes se ale neví, jak moc věrohodný byl. Tehdy policie pouze uvedla, že prověřuje poznatky k trestné činnosti. Dívka ale z pátrání dodnes nezmizela...

Případ detektivům zřejmě nedá spát, objevil se proto i v listopadové straně speciálního policejního kalendáře. Ten visí ve všech věznicích napříč republikou. Kriminalisté totiž doufají, že by někdo z vězňů mohl k případu něco vědět. Obrátit se s poznatky na policii může kdokoliv, nejen odsouzenci.

Video  Stala se 12letá Míša obětí pedofilního otčíma? Už se to nikdy nedozvíme, spáchal sebevraždu  - Videohub
Odemknout video

Defender ( 17. listopadu 2022 18:54 )

On spáchal sebevraždu z jiného důvodu.. Tam nešlo o vraždu..

rudy_hnis ( 10. listopadu 2022 11:25 )

Je zajímavé, že když chybí důkazy k nějaké vraždě, tak se podezřelý ve vazbě "zasebevraždí".

rudy_hnis ( 10. listopadu 2022 09:20 )

Kdyby se poohlédli po mnichovských nevěstincích...

Shane26 ( 10. listopadu 2022 07:53 )

Taky si to nemyslím, i když to andílek nebyl. Holt ho k sebevraždě dohnala ta policejní šikana s opakovanými vyšetřeními na detektoru lži. A že by byl třeba pedofil se neprokázalo...A kdyby pachatelem byl, tak co by chtěli vyšetřit po jeho smrti, když to nedokázali do teď? Tipnu si, že si ji spíš vyhlédl někdo z těch, co shání děti pro pedofily nebo do bordelu. Je to hezká holka, teď už by z ní byla velká slečna. Třeba už šlape chodník nebo skončila v harému...

Pollo ( 10. listopadu 2022 06:39 )

Kolegové, co na tom dělali, nejsou vůbec pŕesvědčeni, že pachatelem je mrtvý druh matky..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání