Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrah bohaté dědičky Anny opět před soudem: Nebezpečný lhář svádí čin na sexuální hrátky

24. října 2022
05:25

Ona bohatá, on švorc. Dali se dohromady, společně cestovali a utráceli. Bývalý vyhazovač Marc nakonec krásnou bohatou dědičku Annu podle všeho uškrtil. Vše ale svádí na nepovedené drsné sexuální hrátky. Po činu si schovával její kreditku, ze které pak chtěl vybrat stovky tisíc korun. 

Podle soudu si chtěl bývalý vyhazovač z Německa Marc Schatzle vraždou přijít na slušné peníze. Dlužit měl minimálně milion korun. S bohatou britskou dědičkou se seznámil v Thajsku v roce 2019. Oba tam byli samostatně na dovolené.

Anna Florence Reedová mohla utrácet o trochu víc než Marc a to se mu na ní zřejmě líbilo. Začali spolu chodit a cestovat po světě. Večer před vraždou se společně nacházeli ve švýcarském luxusním rezortu u jezera Maggiore. Dvaadvacetiletou krásku pak našli uškrcenou ve vaně. Marc to dodnes svádí na drsnější sexuální hrátky. Obžaloba je ale trochu jiného názoru.

Zabít ji měl právě kvůli penězům, po činu se navíc snažil zmást vyšetřování. Vanu, kam mrtvou Annu schoval, napustil horkou vanou. Snažil se tak zakrýt čas úmrtí. „Chladnokrevně ji zabil a schoval si její kreditní kartu, aby ji mohl později najít – říká, že to byla nehoda, dodnes jsme ale neslyšeli slova lítosti ani omluvy,“ popsala podle Daily Mail prokurátorka Canonica Alexakisová. Soudce ho popsal jako lháře a nebezpečného člověka.

To, že byla Anna uškrcena, ukazuje i rána na dásních. Hosté z hotelu navíc v prvním procesu uvedli, že z pokoje se ozýval křik a zvuk „padajících předmětů“. Při policejním vyšetřování se Schatzl bál o své oblečení. „Buďte opatrní, má to hodnotu 1000 švýcarských franků,“ řekl tehdy policistům. Paradoxně mu většinu věcí ale zaplatila Anna.

Schovaná kreditní karta byla nalezena za panelem ve výtahu. Schatzle si ji údajně chtěl později vzít a vybrat z ní 25 tisíc euro – přes 600 tisíc korun. Obžalovaný říká, že ji chtěl ukrýt z legrace. Proces není u konce, obhajoba požaduje, aby byl souzen za zabití, a ne za vraždu.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání