Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Opilý řidič sprovodil ze světa pět lidí: Po propuštění z vazby řídil? Slováky rozhněvaly snímky z čerpací stanice

Autor: rix - 
13. října 2022
19:14

Velkou vlnu rozhořčení vyvolaly snímky z benzinové pumpy ve slovenském Pezinku. Ty měly dokazovat, že Dušan Dědeček řídil i po propuštění z vazby. Šofér, který v Bratislavě opilý usmrtil pět studentů svým vozem, má přitom zabavený řidičák. V klídku si měl vystoupit z auta a jít zaplatit za natankování. Policisté i skutečný muž na záběrech ale po chvíli spekulace jednoznačně vyvrátili.

Slováky rozhořčilo několik nekvalitních fotografií z 9. října, na nichž muž vystupuje ze svého vozu a jde zaplatit za natankování. Snímky obletěly sociální sítě s tím, že se na nich má nacházet šofér, který v Bratislavě vjel do lidí na zastávce, pět jich zabil a další zranil. „Pětinásobný vrah Dědeček si dnes takto pěkně tankoval v Pezinku na pumpě i s řidičákem?“ ptali se naštvaní uživatelé facebooku. „Tak to už je vrchol,“ kroutili nesouhlasně hlavou.

Když už se zdálo, že hněv snad ani nemá hranic, muž ze snímků se ozval přímo v diskuzi pod příspěvkem. Nešlo ale o Dědečka, nýbrž Slováka Tibora. „Můžu potvrdit, že na fotce jsem já,“ uvedl. Jak popsal deník Plus Jeden Deň, do akce se poté radši zapojili i policisté.

Odmítli, že by šlo o Dušana Dědečka. „Kolovaly fotografie, které mají dokazovat, že znovu řídí. Není to pravda,“ řekli jasně. „Na první pohled jde o velmi podobnou osobu, ale při přiblížení fotografií je zřejmé, že je to úplně jiný člověk,“ vysvětlili strážci zákona.

A co víc, muž ze snímků potáhne celou věc až k soudu. Po zveřejnění fotografií plánuje podat trestní oznámení. „V tomto případě je vhodné se zamyslet nad tím, jestli je normální, aby zaměstnanec čerpací stanice zneužil kamerový systém a vystavil cizího muže jisté formě šikany,“ dodali slovenští policisté.

Video  Záběry z nehody v Bratislavě 
Video se připravuje ...

Jan Střelský ( 16. října 2022 01:10 )

Vy jste mi nějaká chytrá. Za to Vaše "dobro" byste si šla hezky sednout do chládku, protože pokud se nepletu, existuje nějaká listina práv, která jaksi stanovuje, že každá lidská bytost má právo na život.

Kykys ( 15. října 2022 13:27 )

Už měl dávno sedět a ne takové cavyky!! Jiný už by dávno seděl, viz. Co nabral matku s dětmi!! A ještě člověk vysoce postavený a takový hnus předvedl!!

Monika Kozmova ( 15. října 2022 01:59 )

U mne by mohl mít co by chtěl. Byt jeden z rodičů už by tu ten pamrd nebyl a ne jen tak lehce ale tak že by chcipal hodně dlouho

Monika Kozmova ( 15. října 2022 01:58 )

Tohle koště měli hned všichni rodiče buď sami za sebe nebo dohodou mučit a zabít. V opačném případě to nejsou rodiče. Vždy se jeden může postarat o zbitek rodiny. Špína a *** kteréj nemá právo na vzduch

Adam. ( 14. října 2022 16:21 )

Ani sis to nepřečetl jen titulek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání