Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sportovní funkcionář, který opilý zabil 5 mladých lidí, poprvé promluvil: Prosím o odpuštění!

Autor: rc - 
7. října 2022
19:47

Obrovská tragédie otřásla Bratislavou v neděli 2. října. Po nehodě na zastávce Zochova zemřelo pět studentů, kteří měli život před sebou. Autem do zastávky vletěl Dušan Dědeček, který řídil pod vlivem alkoholu. Za čin mu hrozí až doživotí. Stíhán je ale na svobodě. Dědeček poprvé po tragédii promluvil. Ve své řeči znovu projevil lítost a uvedl, že si na osudný večer nevzpomíná.

Až doživotí ve vězení hrozí Dušanu Dědečkovi, který o víkendu způsobil obrovskou tragédii. V opilosti vletěl do autobusové zastávky Zochova v Bratislavě. Nehodu nepřežilo pět studentů, kteří čekali na autobus. Prokuratura žádala, aby byl Dědeček stíhán ve vazbě. Nicméně soud ve čtvrtek 6. října rozhodl, že není důvod, aby byl vzat do vazby, a je tak stíhán na svobodě.

Dědeček již dřív projevil lítost a znovu ji vyjádřil i v rozhovoru pro TV JOJ. „Není to vůbec jednoduché. To všechno, co jsme všichni zažili, co jsem zažil já. Bohužel, pořád je to pro mě sen, který se nedá vrátit zpět, který se nedá vypnout. Neustále mi probíhá hlavou a strašně mě to mrzí, co jsem udělal,“ uvedl ve svém prvním rozhovoru.

Nadále uvedl, že ho všechny zmařené životy mrzí. „Nevím, jak bych vyjádřil lítost nad tím vším, a i když to rodiče asi nepřijmou, chci je prosit o smíření, o lítost a o odpuštění. Já jsem člověk, který nic takového nechtěl udělat. Nikdy jsem nechtěl, aby se něco takového někomu stalo,“ uvedl dále.

Zároveň popřel, že by se choval agresivně. „Byli tam lidé, kteří mě přímo napadli. Nepamatuji si, že bych na někoho křičel, nebo že bych byl agresivní. Věděl jsem, co jsem udělal,“ dodal s tím, že je připravený nést svou vinu. „Jediným šmahem ruky jsem smazal všechno dobré, co jsem udělal, a ztratil jsem to. Už asi nikdy nebudu ten, kým jsem byl,“ řekl.

Video  Dušan Dědeček, který na zastávce v Bratislavě zabil pět lidí, poprvé promluvil o nehodě.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

bullshit ( 8. října 2022 12:27 )

Za 16 přestupků už by měl být přeci dávno vybodovaný, ne ? ŘP ale asi měl... Mně čapli dvakrát za pásy a bylo to skoro na kriminál.

bullshit ( 8. října 2022 12:25 )

... třeba byl nesvéprávný. To taky funguje pro gaunery ( v ČR ).

bullshit ( 8. října 2022 12:22 )

Pět mrtvých mladých lidí, tak sorry

Vratislav Novotný ( 8. října 2022 12:21 )

Ten dostane podmínku jen bohuzel

Kosodrevinka ( 8. října 2022 11:36 )

Áno, PRÍŽIVNÍK, úplne zbytočný odpad najhnusnejsí,
bezcharakterný

Pije, žerie, ser. a slope, to je jeho životná náplň, kým ostatní do práce, aby takých, ako on, zberbu... vyživili


Bastard po každej stránke

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání