Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tři chlapci ukradli luxusní maserati: Řidič (15) se vyboural a zabil spolujezdce (†15)!

Autor: rc - 
6. října 2022
09:20

Projet se v luxusním voze značky Maserati zatoužili tři chlapci z města St. Petersburg na americké Floridě. Trojice kamarádů našla klíčky uvnitř luxusního auta, které stálo na příjezdové cestě, nasedla do něj a vydala se na cestu. Ovšem jízda skončila tragédii. Patnáctiletý řidič nezvládl řízení a narazil do cedule. Na místě zemřel jeho stejně starý spolujezdec.

Oblast kolem města St. Petersburg se stále vzpamatovává z následků úderu hurikánu Ian. Nyní město postihla další a mnohem osobnější tragédie. V neděli se tři mladí kluci rozhodli, že ukradnou luxusní stříbrné maserati.

Bylo kolem půl čtvrté ráno, když nasedli do vozu a vyjeli na cestu. Za volant usedl teprve patnáctiletý řidič, který ale rychlé auto nezvládl. Podle informací Miami Herald jeli mladíci rychlostí 128 km/h a bez rozsvícených světel. Zničehonic ale auto vjelo na obrubník a narazilo do cedule.

Ve chvíli, kdy chlapci nasedali do auta, hlídkující vrtulník, který zrovna zasahoval u jiného incidentu, na údajnou loupež upozornil kolegy na zemi. Ti začali maserati stíhat, ale marně.

Podle informací New York Post na místě zemřel patnáctiletý Mario Bonilla, který seděl na místě spolujezdce. V autě s ním seděl ještě Malachi Daniel, jenž oslavil teprve šestnáctiny a byl převezen do nemocnice, kde leží v kritickém stavu. V nemocnici skončil i patnáctiletý řidič Keondrick Lang, který je rovněž v kritickém stavu.

Video  Jak se chovat na místě dopravní nehody.  - Videohub
Video se připravuje ...

Lomikel ( 6. října 2022 14:44 )

hošíci už asi příště krást nebudou....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání