Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Spokojená Tereza H. po propuštění z pákistánského vězení: Má nový objev?

Autor: jel - 
16. září 2022
05:00

Dlouhé čtyři roky strávila Tereza H. ve vězení v Pákistánu. Po složitých peripetiích byla nakonec propuštěna a letos se vrátila zpět do České republiky. Od té doby si užívá svobodu plnými doušky, což je patrné z jejích optimistických příspěvků na sociální síti. Nyní zveřejnila fotografii, která naznačuje, že je možná také zamilovaná?

Celý nepříjemný kolotoč začal pro mladou Češku v lednu 2018. Na letišti v pákistánském městě Láhaur ji zadrželi celníci. V jejím kufru prý našli devět kilo heroinu. O rok později byla Tereza odsouzena k osmi letům a osmi měsícům ve vězení, rozsudek však nebyl pravomocný a ona se usilovně snažila odvolat. Celou dobu si stála za svým a tvrdila, že je nevinná.

V listopadu minulého roku soud konečně přijal argumenty jejího právníka a Tereza byla volná. Než se však dostala domů, čekalo ji ještě mnoho dalších překážek a peripetií. Ty nakonec překonala a dosáhla svého. Po návratu do České republiky se na nějakou dobu uzavřela před světem, nakonec si ale založila profil na Instagramu. Tam pravidelně informuje o svém životě. 

Nová láska?

Je patrné, že si nově nabytou svobodu užívá. Její příspěvky jsou plné optimismu. Získala práci v gastronomii, která ji baví. V minulosti uvedla, že má skvělé šéfy a zákazníci se do podniku často vrací, což ji velice těší. 

Nyní zveřejnila fotografii, která naznačuje, že by možná mohla být také zamilovaná. Nejprve se pochlubila, že má nové bydlení. Ve čtvrtek pak zveřejnila snímek, na němž v kuchyni připravuje jídlo, a vzápětí fotku muže, který myje nádobí. „Jeden vaří, druhý umývá... jsme jeden tým,“ napsala Tereza.

K fotce připojila srdíčko, v němž označila fotbalistu Mariána Kováře (29). Ten začal svou kariéru už jako dítě v uherskohradišťském Slovácku. V březnu 2012 ze tento klub debutoval i v naší nejvyšší lize, v níž si nakonec hrál čtyři sezóny. Poté strávil několik sezón v třetiligovém klubu SK Hanácká Slavia Kroměříž. V současné době hraje za divizní SFK ELKO Holešov.

Video  Děsivé svědectví po výbuchu v Olšanech. Detaily pohřbu Trumpové a Tereza H. o vězení  - Bára Horáková
Video se připravuje ...

Dianthos ( 18. září 2022 19:49 )

Přesně tak. Nejenom když šlapala v Evropě, ale pak v tom pákistánském kriminále... To musel být humus. Její mikroflóru sdílet, to tedy ani omylem. Je vůbec děsné, že má zdravotní průkaz a pracuje s jídlem (jestli ten průkaz tedy má).

Dianthos ( 18. září 2022 19:40 )

Samoopalovací přípravek? Jsou jí čeští muži málo barevní?

Dianthos ( 18. září 2022 19:39 )

On moc zazobaný nebude, hraje jenom divizi.

Dianthos ( 18. září 2022 19:37 )

To jsou Kovářovi asi nadšení... Upřímnou soustrast!
Mně toto dovést syn domů, tak okamžitě dědí...

southPointe ( 18. září 2022 17:04 )

Zacina se podobat ty blondyne co delala spolecnici a co ji chytili pakosi s herakem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání