Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ve známém chorvatském letovisku řádí drogové gangy: Nájemná vražda přímo na pláži!

Autor: jel - 
5. září 2022
05:00

Opravdu hrozivá událost se odehrála poslední srpnový týden na chorvatském ostrově Pag. Tamní festivalová pláž Zrće je turisticky velice oblíbená a jezdí tam především mladí lidé. Pravidelně tam probíhá také festival české a slovenské hudby. Ve čtvrtek 26. srpna ovšem pláž zalila krev! Na místě došlo ke střelbě, po které zemřel jeden člověk. Má v hrůze prsty mafie?

Děsivá událost šokovala celé Chorvatsko. Hrůza se stala přímo uprostřed festivalové sezóny, kdy se na pláž Zrće přijíždí bavit obrovské množství především mladých lidí. Večírky tam probíhají až do ranních hodin.

Ve čtvrtek nad ránem bylo však vše jinak. Osmatřicetiletý Goran z Černé Hory, který byl v Chorvatsku na dovolené se svou přítelkyní, zrovna odcházel z jednoho z místních klubů. Do hotelu už se však nedostal. Srb Duško T. ho chladnokrevně střelil do týla. Goran zemřel při převozu do nemocnice.

Válka gangů?

„Kolem 6:00 byla slyšet střelba. Všichni křičeli a utíkali. Nevěděl jsem, že je mrtvý, protože kolem něj stáli lidé,“ popsal webu RTL děsivou událost David z Německa.  

Pachatele policie zadržela, ještě před zatčením však údajně rozbil svůj mobilní telefon. Podle chorvatských medií šlo o vraždu na objednávku. Podle Dnevni avaz vražda zřejmě souvisí s válkou drogových gangů.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání