Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Přítel nutil Ankitu (†19) konvertovat k islámu: Když odmítla, přišla brutální pomsta

Autor: rix - 
1. září 2022
12:14

Devatenáctiletou Indku Ankitu Singhovou její přítel Shahrukh Hussain měsíce nutil k tomu, aby konvertovala k islámu. Žena žijící v Ráňčí byla věrná hinduismu a nechtěla na jeho návrh přistoupit. Shakrukh kvůli odmítnutí nachystal krutou pomstu. Nebohou Indku ve spánku polil benzínem a zapálil. Nešťastnice po strašlivém utrpení v nemocnici zemřela. Předtím ještě stihla na smrtelné posteli vypovědět, jak se celá tragédie odehrála. 

Ke strašlivému mordu se už vyjádřil i zdrcený otec mladé ženy. Z přítele své dcery prý neměl dobrý pocit již dříve. „Říkal jí, aby přijala islám, nebo jí udělá ze života peklo,“ kroutil hlavou Sanjeev Singh. Když Ankita jeho návrhům nechtěla vyhovět, neustále ji obtěžoval. „Nutil mou dceru, aby se vdala a přijala islám. Trvalo to celé měsíce, byl to stalker,“ popsal pan Singh. 

Situace se neustále zhoršovala. Shakrukh Indku horlivě pronásledoval. Dokonce kvůli němu přestala chodit do školy. Chtěla se přitom stát policistkou. Šílený přítel ale všechny její sny kvůli rozdílnému náboženství zhatil. V osudný den 23. srpna šílenec Ankitu ve spánku polil benzinem a zapálil. Nebohá Indka utrpěla popáleniny na pětačtyřiceti procentech těla. Krátce nato svým strašným zraněním podlehla. 

Indičtí strážci zákona zareagovali rychle. Shakrukha zanedlouho zatkli. Jak informoval deník Daily Mail, do vazby putoval i jeho komplic, který mu měl opatřit benzín použitý při útoku. Popálená žena ještě mezitím na smrtelné posteli stihla promluvit o tom, co se dělo před osudným útokem. „V pondělí kolem okolo osmé večer mi znovu zavolal a řekl mi, že mě zabije, pokud s ním nepromluvím,“ uvedla. Další den se probudila se šílenou bolestí. 

„Ráno jsem pocítila ostrou bolest a pálila mě celá záda. Když jsem otevřela oči, uviděla jsem ho, jak utíká,“ popsala dramatickou událost. „Začala jsem křičet bolestí a utíkala do otcova pokoje. Moji rodiče uhasili oheň a odvezli mě do nemocnice,“ dodala krátce před smrtí. Svým zraněním poté podlehla. „Zbyly nám jen vzpomínky, náš dům je po její smrti prázdný,“ zoufala si její babička. 

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...

Wells ( 1. září 2022 20:33 )

Muslim bude vždycky muslim.

zapletalikovi ( 1. září 2022 16:00 )

Tak ale dát se dohromady s něčím takovým...
Na druhou stranu, je vidět, jak machometáni uvažují. Jen on má pravdu, jen on má to správné náboženství. A tohle si sem taháme.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání