Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Siamská dvojčata (19) pobírají dva platy! Talentovaní chlapci pracují jako elektrikáři

Autor: rix - 
2. ledna 2022
12:30

Siamská dvojčata Mohna a Sohna z Indie žila od narození bez rodičů v chudobinci. Objevila u sebe ale skrytý talent. Dobře se vyznají v elektrotechnice. Tato záliba oběma chlapcům vynesla první zaměstnání. A co víc, pobírají dva platy! 

Vládní společnost Punjab State Power Corporation Limited (PSPC) nabídla oběma chlapcům práci elektrikářů, kde budou každý dostávat asi v přepočtu tři tisíce korun měsíčně. Dvojčata mají na takovou práci talent, s elektrikou pracovala už od mala. Oba rovněž získali vzdělání v oboru elektrotechniky. „Jsme vládě v Paňdžábu vděční za uznání našeho talentu,“ uvedla dvojice nadšeně. 

Jak uvedl deník The Sun, úředníci energetické společnosti byli podle svých slov dvojčaty ohromeni. Navzdory své indispozici projevili o elektriku velký zájem a jsou velmi zruční.

Dvojčata mají dvě srdce, ledviny a míchy, stejně jako dva páry paží, ale sdílejí játra, žlučník, slezinu a nohy. Lékaři se nepokusili chlapce rozdělit, protože by se jednalo o příliš velký risk. Jeden z nich mohl zemřít. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi