Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Dívku (13) čtyři dny hromadně znásilňovali: Na služebně ji pak zneužil i policista!

Dívku (13) znásilnili čtyři muži a šla si stěžovat na policii: Tam ji policista zneuctil také! - ilustrace
Dívku (13) znásilnili čtyři muži a šla si stěžovat na policii: Tam ji policista zneuctil také! - ilustrace  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: rix - 
10. května 2022
05:35

Obrovské pobouření vyvolal v Indii případ teprve třináctileté dívky, kterou hromadně znásilňovalo několik mužů po dobu dlouhých čtyř dnů. Když šla otřesný případ ohlásit na policii, pomoci se jí tam nedostalo. Naopak, znásilnit ji měl i jeden z policistů! 

Úřady v Uttarpradéši ve středu potvrdily, že policista již byl v souvislosti s otřesným případem zatčen. Nic to nemění na skutečnosti, že znásilňování je v Indii jedním z největších problémů a lidé v zemi se bouří, že policisté případy nijak zvlášť neřeší. „Pokud nejsou policejní stanice pro ženy bezpečné, kam ty případy pak budou chodit hlásit?“ stěžovala si Priyanka Vadraová, indická opoziční politička. 

Policista, který měl znásilnit již dost traumatizovanou dívku, tvrdí, že je nevinný. Všichni policisté ve službě v době údajného incidentu byli pokáráni a v případě prokázání viny z jakéhokoli trestného činu proti nim budou podle policie přijata opatření.

Případu přitom předcházela hrůza z dubna, kdy dívku unesli čtyři muži a odvezli ji do sousední oblasti Madhjapradéš, kde ji čtyři dny drželi a znásilňovali. Pachatelé byli podle policistů již zatčeni, uvedla CNN

Údajný incident je posledním ze série vysoce sledovaných zločinů proti ženám a menšinovým skupinám v celé Indii. Podle nejnovějších údajů indického Národního úřadu pro záznamy o kriminalitě bylo v roce 2020 hlášeno více než 28 000 případů údajného sexuálního napadení nezletilých. Aktivisté se však domnívají, že skutečné číslo je mnohem vyšší.

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

lucie13 ( 10. května 2022 09:27 )

Toto kulturní obohacení je již dávno v Evropě, stačí se podívat do sousedního Německa či Rakouska. Ještě to natočí na mobil. Velmi smutné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání